cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 WIFI ÇEKMİYOR!!!

(Topic created on: 3 weeks ago)
47 Views
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Options
Galaxy S

Geçenlerde wifi çekmeme sorunu çözümü diye konu açmıştım ama o da bir gün sonra işe yaramamaya başladı. Çekmiyor arkadaş wifi ÇEKMİYOR ÇEKMIYOR ÇEKMIYOR. Şaka gibi. Bilgisayardan ve diğer telefonlarda hiçbir sıkıntı yok ama bu en başından beri aldığıma pişman olduğum S22 nin wifisi sürekli kopuyor. Her dakika başı internet 0 mbps düşüyor. Her dakika wifi yi açıp kapatmam lazım. Eğer açıp kapatmayıp beklersem telefon kendisi wifi den kopuyor :DDD Bu forumun moderatorleri hiçbir şey bilmiyor mu? Anca konu silmeye, taşımaya ve hard reset atmak cihazıni bozar demeyi mi biliyorlar. Android in yazılımsal sorunlarından bıktım. İnternette forumlarda bu sorunu yaşayan tüm S22 serisi kullanıcıları bu durumdan şikayetçi. Çözümü de yok. 60 hz iphone a geçiş vakti geldi de geçti 

8 Comments
yunusemreyl
Beginner Level 2
Galaxy S
Bende bir sorun yok One UI 7 kullanıyorum. Acaba donanımsal bir sıkıntı olabilir mi servise gösterdiniz mi?
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Reddit gibi yerlerde bu sorunu yaşayan çok var ama çözümü yok. Bir kaç ay öncesine kadar yoktu zaten bu sorun önce saat başı kopmaya başladı artık her dakika kopuyor. Eğer donanımsal olsaydı başka wifi lerde çekmezdi ama sadece evdeki wifi de bu sorun var
0 Likes
yunusemreyl
Beginner Level 2
Galaxy S
Ağınız 2.4ghz mi bluetooth ile aktif bağlanan bir cihaz var mı
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
2.4 ghz bluetooth kapalı
0 Likes
feryatben
Active Level 6
Galaxy S
Eğer sadece evde sorun yapıyor ise router üzerinde değişiklikler yapın. Kanal ayarı, bant genişliği ve güvenlik ayarı gibi. Diğer cihazlarda sorun yapmıyor olup sizin cihazınızda sorun yapıyor olabilir.
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkürler hocam
0 Likes
eneS20_FE_
Active Level 8
Galaxy S
Ayarlara gir sistem uygulamalarini da gösteri sec google wifi provisioner var sil silinmiyorsa stock sürüme dön güncellemeleri kaldır deyip ondan kaynakli olabilir
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Yaptım hocam işe yarar umarım
0 Likes