Original topic:

S22 Ultra Manuel ESim kodu girme.

(Topic created on: 05-09-2025 10:24 AM)
121 Views
698875
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, 10 gün önce numara taşımak için Türk Telekom uygulamasından başvuruda bulundum. Sim kartı E sim olarak kullanmak istediğimi belirttim. Normalde başvuru sonunda bana bir QR kod verilmesi gerekiyor, bende o kodu sim profillerinin altında okutup telefona hat profili olarak yüklemem gerekiyor ancak Türk telekomda işler böyle yürümüyormuş. 10 gündür uğraşıyorum müşteri hizmetlerine defalarca kayıt açtım, qr kodu bana ulaştırın diye ama ne kod verebiliyorlar ne de başvuruyu iptal ediyorlar. Neymiş 12 gün sonra zaten otomatik iptal oluyormuş. Neyse uzun uğraşmalarım sonucu bir tane aktivasyon kodu ve 1 tane de sm-dp diye bir kod verdiler ama cihaz sim ayarları altında tek bir kod giriş yeri var oraya bendeki iki kodun hangisini girersem gireyim cihaz kabul etmiyor. Bu kodu cihaza yüklemeyi bilen varsa yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

0 Likes
4 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
İlk müracaat da normal sim veriliyor taşıma sırasında sonrasında Türk Telekom hattımı e sim yapmak istiyorum deyip QR kod öyle veriliyor e sim olarak hat açılışı yapılmıyor
0 Likes
698875
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ilk müracaatta e sim alabiliyorsunuz ama bunlar qr kodu bana ulaştıramıyorlar. Müşteri temsilcilerinin her biri farklı şey söylüyor.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Bende türkcell den Vodafone a geçtim e sim olarak geçmwk istedim o ilk MÜRAACAT işlerinde olmuyor hat aktif olduğunda tekrar gidip yaptırmıştım bayiden
0 Likes
698875
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ben türkcelde esim kullanıyorum numara taşıma esnasında internetten başvuru yapmıştım, başvuru işleminin hemen sonunda esim için qr kodumu verdiler. Cihaza yükledim hat açılma mesajı gelince telefonu kapatıp açtım kullanmaya başladım. Türk telekom müşteri hizmetleride aynı şeyi söylüyor ama uygulamada olay böyle değil. Bana iki adet esim aktivasyon kodu verdiler bunları telefona nasıl gireceğimi biliyorsanız oradan devam edelim. Kod yerine qr verselerdi şimdiye yüklemiştim. Kendileride nasıl yükleneceğini bilmiyor.
Şöyle bir link atmışlar ama cihazda sondaki kısım yok.
https://youtube.com/shorts/QIiuNuDrRWM
0 Likes