cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Serisi

(Topic created on: 02-12-2022 08:25 PM)
571 Views
PriceTR
Active Level 8
Options
Galaxy S

Merhabalar uzun süredir buralarda yoktum. S22 serisi duyduğum kadarıyla samsung 4nm teknolojisiyle üretilden snapdragon 8gen1 ile gelecekmiş. Peki exynos2200 versiyonu çıkacak mı, hangi piyasalara çıkacak bunun hakkında bir bilgi varmı?

Ayrıca exynos2200 ün 8 gen1 e karşı performansı hakkında herhangi bir sızıntı, veri ortaya çıktı mı ?

10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Çıkıcak ama ülkemizde sunulmayacaktır

Exynos 2200 bu sefer snapdragon 8 gen1 den iyi
herkes snapdragon istiyor du samsung türkiye yaptı ama şimdi de Exynos daha iyi oldu 😂 😂
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S

Cidden o kadar beklemiştim amd ortaklığını. Hayal kırıklığı oldu. Ama bu sene şanslı gibiyiz snapdragon konusunda. Exynos 2200 ün verimlilik ve stabilitesinin tam oturduğunu zannetmiyorum. Ama seneye iyileştireceklerdir. Şuanlık snapdragon ile avantajlı konumdayız gibi. Hayırlısı sağolasın kardesim. Özlemişiz buraları.

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Özellettin kardeşim nasıl gidiyor yeni telefonuna alıştın mı ?

Aynen öylr oldu seneye daha iyi olur muhtemelen
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
  • 6 ay falan oldu gayet alıştım ya çok memnunum. İlk ay amoledden ips e geçmemin sıkıntıları olmuştu hatta forumda belirtmiştim. Ama baya alıştım hatta geçen 11 den iphone 12 ye geçicektim 1 gün deneyimledim. Pek bir **bleep** göremedim renk farkı da beni üzmüyor eskisi gibi. Performansı çok iyi gerçekten. iPhone 11 den genel olarak memnunum yani hiçbir sorunum yok. Sen naptın s10 plus kullanıyodun en son yanlış hatırlamıyosam
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Alışmana ve memnun olmana sevindim kardeşim

Bende S10 plus kullanmaya devam ediyorum memnunum aynı performans Android 12 ye geçtim geçenlerde hafif bilindik sorunlar mevcut geçen sene olan kamera frame problemi 😂 😂 ilettim hata raporu düzelir şubatta yada mart ayında 😊
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S

Evet s10 serisi şubatta android 11 almıştı. O zaman da frame sorunu yaşamıştık😊 düzeltirler onu zamanında düzeltmişlerdi. Memnun olmana sevindim

Oyun performansı bir gün iyileştirilirse samsung cihazlara geri dönebilirim samsung kaliteli bir marka. Forumdaki iletişim moderatörler de insanları dinliyor gibi. Senin gibi insanlar da burada insanlara yardımcı oluyor aile ortamı gibi. Tekrar bir gün samsunga dönmek dileğiyle
Moderatör arkadaşlar umarım sesimi duyarlar😊 

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen düzelir kardeşim 😊 Umarım kardeşim seni tekrardan ailenin bir parçasında görmemiz dileğiyle 😊
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S

İnşallah beklemede olacağım. Teşekkürler tekrardan kardesim😊

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim ne demek 😊
0 Likes