cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Pil

(Topic created on: 12-06-2023 11:21 AM)
206 Views
Segosd
Active Level 6
Options
Galaxy S

Daha öncede bir çok kez paylaştım. Android 14 le şarj sürem bir önceki sürüme göre hemen hemen aynı. Ortalama 8 saat açık ekran süresi. Ama şu pil grafiğini biran önce düzeltseler çok iyi olur. 

image

8 Comments
Galaxy S
Sadece S22 için değil genel olarak çok iyi bir değer.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A54 ve s22 kullanıcıları memnun.
enseri
Active Level 4
Galaxy S
benim s22 de 4 saat alıyorum. 8 saat çok iyi bir değer.
0 Likes
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Profilime gir bak daha önce de paylaştım 5.1 deki pil durumunu.
0 Likes
tolga87
Active Level 6
Galaxy S
8 saat alınacağını pek sanmıyorum en kisikta full tasarrufda kullansan bile çok zor
0 Likes
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Siz gördügünüze de inanamıyorsunuz senden önce aykut denen bir şahış da bunu benzer yorum yaptı. Ben telefonu aldığım günde bu zamana 7 saatin altından ekran süresi almadım. 9 buçuk saat ekran süresi almışlığım var bu cihazla (s22) ya sizin cihazlar sorunlu ya da kullanmayı bilmiyorsunuz.
0 Likes
tolga87
Active Level 6
Galaxy S
Ne alakası var kardeş ben 10 yıldır samsung kullanıyorum yüzde 100 olmadan şarjı çıkartıp kullanıp tekrar şarj ettiğinde ekran süresi 8 saatte gösterir 10 saatte s22 nin maximum şarj süresi 6ile en fazla 7 arasıdır he uygulama bisey kullanmayıp ekran ışığını full kısıp,İnterneti kapatip reklam yapmak için 8 saat diyorsan onu bilemem
0 Likes
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Sen yukardaki ekran görüntüsüne iyi baksan anlarsın ya da işine gelmiyor. Kime neye reklam yapacam? Profilimde eski gönderilerimde kaç saat ekran süresi aldığımda ortada. Telde her türlü uygulamayı kullanıyorum. Sosyal medya wp kamera foto edit aklına gelecek her türlü işi yapıyorum. Ekran parlaklığım da %50. Ekran görüntüleriyle kanıtlarla paylaşım yapıyorum. Senin amacın ne ?
0 Likes