cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21fe

(Topic created on: 02-28-2023 07:50 PM)
205 Views
nesrin-S21fe
Active Level 4
Options
Galaxy S

S21fe aldığıma okadar pismanim ki 15 bin verdim toplamda iğrenç fotoğraf çekiyor normal kameredan hiçbir farkı yok bunun meresine verdim o parayi dün aldım teknosadan iade etsem süreç nasıl işler 

dexter34
Active Level 2
Galaxy S
Kaç aydır kullanıyorsunuz nerden aldınız?
0 Likes
S_21_FE
Expert Level 5
Galaxy S
6 aylık cihaz. Direk samsung magazasindan aldım...
0 Likes
darkv
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim bazı ayarlar var you tüberküloz de videoları var onları uygula
darkv
Active Level 5
Galaxy S
Ayrıca telefon kendisini 1 hafta 10 günde optimize ediyor ilk günlerde uygulama güncelleme sistem güncelleme vs oluyor .iade almıyorlar Kutu açıldımi ama 1 hafta 10 güne normale biner.mesela sabah 10 da sarzdan aldım 5 saate yakın ekran var şuan ayrıca yüzde 42 var
0 Likes
emrn_ylmz
Active Level 4
Galaxy S
6 saat ekran süresi alıyorum ben
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazlara sim kart takıldığı için 2. el statüsüne girer iade olmaz
nesrin-S21fe
Active Level 4
Galaxy S
Ee nolcak iade olmazsa cok üzülüyorum
0 Likes
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy S
Hacı bende S21 FE kullanıyorum bende pişmanım. Yazın Allah izin verirse iPhone 13 256GB alacam gerçekten üst düzey bir telefon kamera lens kalitesi olsun diyafram aralığı olsun aşırı kaliteli. Abim kullanıyor şuan iPhone 13 256GB baya iyi telefon. Android işletim sıkıntılı her zaman linux tabanlı bir sistem olduğu için zibilyon zaten sıkıntı sorunu var androidin yazılımını optimize etmekte zor. Samsung androidin en iyi cihazı gibi ama samsungta benim gözümde balon. Git iPhone al keyfine bak reis benden söylemesi. Şimdi gelir samsung savunucusu iphone düşmanı bir şey anlamayan kitle
0 Likes
dexter34
Active Level 2
Galaxy S
Bende s20 fe var gayet iyi telefon kamerasını da beğeniyorum güzel fotoğraflar çekiyor.
0 Likes
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy S
Aga sen telefon görmemişsin yada telefonun sıkıntılarını bilmiyorsun. Bu forumda S20 kullananların nerdeyse %80'e yakını cihazdan şikayetçi okuyorsan eğer görürsün bak kafamdan uydurmuyorum. S20 de dokunmatik kronik sorunları var ve kamerası iyi diyorsunda aga daha nice bilmediğin iyi kameralar var. Bende senin gibi diyordum eskilerden ama sonradan farkına varıyorsun bazı şeylerin. Sen telefonunla mutlu ol da bir şey demiyorum hacı
0 Likes