cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21fe hazin sonu

(Topic created on: 05-25-2024 07:26 PM)
466 Views
omur81
Active Level 4
Options
Galaxy S
S21fe cihazım 1 aylık ekran yanması vardı bir baktım cihazda hafif yamukluk var arka cepte kullanmamama rağmen dikkatde ederim böyle şeylere garanti ilgilenirmi 1 ayda olması imkansız çünkü 
13 Comments
Hils07
Active Level 7
Galaxy S
İlgileniyorlar hocam servis merkezine gidip anlatmanız yeterlidir zaten yardımcı olurlar. Ekran için değişim olur büyük ihtimalle yamukluğuda kontrollerden sonra aksiyon alınır.
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
2 yıldan fazla S21 FE kullandım, ekran yanığı oluşmadı. Ekran yanması için 6 ayı geçmediği için onarımı kabul etmeyip cihaz değişimi isteyebilirsiniz. Ama kasada yamukluk varsa sadece ekran değişimi de yapabilirler.
omur81
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ekran değişince kasada otomatikmen değişiyor ekranla Kasa bir onada razıyım samsung hafifliğe önem verip ince yapıyor ve sonuç bu
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
Hatta S23 ve S24 serilerinde ekran, kasa ve batarya komple değişiyor. Her modelde bu şekilde olmuyor ama. S21 FE'nin de ekranının kasayla birlikte değiştiğini bilmiyordum. Ekran yanıkları garanti kapsamında ama bir zamanlar bazı işgüzar yetkili servisler uygulama kaynaklı vs diyerek ücret talep edebiliyordu. Şuanki durum ne bilmiyorum eğer sizden de ücret talep edilirse direkt Samsung Türkiye'ye mail atın. Onlar halleder.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekran yanığı varsa garantiye verin. Ekran kasa birlikte değişiyor.
omur81
Active Level 4
Galaxy S
Yamulmadan sorun yapmazlarmı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
yapmazlar
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Dostum ben bu konuda muzdarip kalanlardan biriyim telefon yamuk diyip garanti dışı bırakarak onarım yapmadılar ücret çıkardılar kabul etmedim sikayet ettim sonuç bekliyorum
omur81
Active Level 4
Galaxy S
Hocam çok belli olmuyor bunada detaylı bakmazlar herhalde belirtmeyicem zaten ekranda amoled yanığı var onu söylerim mecbur tamir yada değişim