cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21fe alacaklar dikkat

(Topic created on: 11-07-2022 09:39 AM)
272 Views
sefa123
Active Level 5
Options
Galaxy S

Alacaksanız tavsiye etmiyorum 

Batarya sorunu var . Wifi zayıf bazen internette dolanırken dokunmatik kendikendine tıklıyo Dokunmatik hassiyeti a70den farkı yok 120hz pili hızlı bitiriyo yok onu kıs bınu kapat yapcaksak niye aldık satıp eski telefonuma döncem o daha iyiydi 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba sefaEren035,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
blackeagle
Active Level 3
Galaxy S
Aynen katılıyorum. Madem koyduğun özellikleri kullanıcılar pil yüzünden kullanamayacak, neden bu özellikleri telefona koyuyorsun. Özellik var ama kullanma. Kullanırsan pil seviyen yeterli gelmez. Hiç olmuyor Samsung.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. S20fe Snapdragon işlemcili model seçeneğini almanızı tavsiye ederim.
Comradee
Active Level 7
Galaxy S
Sadece S20FE değil S21 S22 bütün amiral gemileri aynı 120 hz seçeneği sunuyor ama 120 hz pili sömürüyor ne anlamı kaldı peki 120 hz kullanmanın?? 3750 bataryaya sahip S22 120 hz kullanılmasını düşünemiyorum bile yarım saate pil biter herhalde
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba sefaEren035,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes