Original topic:

S21

(Topic created on: 01-31-2021 07:06 AM)
931 Views
vffvbb
Active Level 6
Options
Galaxy S

Beyler

Normal de Ben Annem le Beraber A50 cihazını kulanıyordum A50 nin 2 beyen mediğim özeliği var dı 1) Kasıp donuyordu 2) kamera sı berbat tı o yüzden samsung dan nefret ediyordum taki S21 Alana kadar A50 den Günlük 3 poz çekiniyordum on da mecburi olarak sosyal medya da paylaşıyordum ama içi me sinmeden paylaşıyordum şimdi günlük video dahil 12 net çekip sosyal medya da gönül rahat lı ile paylaşa biliyorum O yüzden beyler sakın orta seğmen almayın ben eli mi tavada gördüm siz ler elinizi tavada görmeyin ( A ) serisi alacağınıza farkı markalara yönelin ben 5 ayda aldın 2825 tl den 825 tl arcıyordum 2 bin tl yi kenara attım 5 ayda s21 aldım ama deydi ( A ) serisi pişmanlık tır ben den söyle mesi 

18 Comments
vffvbb
Active Level 6
Galaxy S
evet 2825 Tl
Galaxy S
iyide 2325 TL asgari ücret demekki asgari almıyorsun. Dediğin tutar daha yeni oldu kimse o tutarda asgari ücret almadı ocak ayı maaşını alanlar almaya başlamıştır.
vffvbb
Active Level 6
Galaxy S
benim patron okadar vermiyor
Galaxy S
olabilir de asgari ücret alıyorum falan dediğiniz zaman yanlış bilgi vermiş oluyorsunuz
vffvbb
Active Level 6
Galaxy S
yok knk pande mi dolayı patron veriyor knk
Yolcu35
Active Level 4
Galaxy S
ne kadar ekmek o kadar köfte. bu a serisinin olduğu fiyat segmenti içinde aynıdır. üç aşağı 5 yukarı hepsi aynı.
mycar375
Active Level 2
Galaxy S
bence beklentilerin yüksek çünkü birçok tanıdığım a serisi kullanıcısı memnun
vffvbb
Active Level 6
Galaxy S
yok knk kamera berbat,parmak okuyucusu berbat,Kasma donma var , edge panel yok , hızlı şarj sıkıntı 😂 Sorun çıkmaya devam eder bu ön hataları
mycar375
Active Level 2
Galaxy S
yanlış anlama ama çok yakın bi arkadaşım kullanıyo ve edge panel olduğuna eminim belki seninkinde bi farklılık vardır
0 Likes