cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 pubg ısınma

(Topic created on: 09-02-2022 11:35 AM)
782 Views
Mrt3441
Active Level 1
Options
Galaxy S

Selamlar telefonum normal s21, pubgyi açtığımda işlemci 42 batarya 40 derecelerde geziyor daha saatlerce oynamadan bu değerler normal mi

oynadigim grafikler en yüksek ve hdr modu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Galaxy S
Normal çünkü cihaz çok yoğun performans harcadığı için aşırı ısınması normal bide pbg ağır oyun her cihazı yorar öyle oyunlarda cihazın arkasına fan takın Bi nebze cihazın hararetini alır
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy S
50 derecenin üstüne çıkmadığı sürece normal tabi cihazı yormana bağlı ben çok yorduğum için 75 80 derecelere kadar çıkıyordu ama bi sorun yaşamadım sanada bişe olmaz heralde işlemciler yüksek derecelere dayanabiliyor
0 Likes
Galaxy S
50 dereceye çıktı kral benim cihazım 😇
0 Likes
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy S
İşte diyomya oynadığın grafik ayarı fps ayarı felan 50 derece çok değil ben 75 80 dereceleri gördüm oynarken yani sana bişe olmaz merak etme 😄 50 derece çok bişe değil sonuçta pubg hafif bir oyun değil işlemciye ve ram lere inanılmaz yük biniyor
0 Likes
Galaxy S
Bence normal değil çünkü gece 50 derece oluyor ve elimi yakıyor Screenshot_20220901-000243_Bucket Crusher.jpg
0 Likes
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy S
Knk şimdi oynadığım grafikler en yüksek de ve hdr modu diyon her telefon o ayarları veremiyo ve 50 derece normal elini yakar ama oynadığın grafik ayarına baksana hdr da ısınmaması mümkün değil
0 Likes
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy S
Sonuçta işlemciye yük biniyo bunun sonucunda ısınmaması mümkün değil
0 Likes
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy S
Ama eğer hala bi tereddütün varsa ayarları düşürüp tekrar oyuna gir emin ol bu kadar ısınmaz
0 Likes
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy S
Ama normal değil diyosan servise gösterebilirsin
0 Likes