cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 plus sim kart yuvasının yanındaki delik

(Topic created on: 07-18-2022 07:23 PM)
1604 Views
mturkis7
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba. Bugün s21 plus kullanmaya başladım.  Sim kart tepsinin yanında bir delik daha var. Sim kartı çıkarmak için iğneyi yanlışlıkla o deliğe denk getirdim. Galiba mikrofon oradaymış. Sesim falan karşı tarafa gayet net gidiyor. Sesimi kaydedip dinlediğimdede bir sıkıntı . Acaba başka bir problem olmuşmudur olmamışmıdır nasıl anlaşılır.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba

Öncelikle Samsung Members>Destek>Tanılama>"Mikrofon" seçeneğini kontrol edin.

Ayrıca isterseniz detaylı bilgi için Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yetkili kişilerden cevabı 1-1,5 gün içinde alabilirsiniz.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Sorun görünüyorsa eğer ki dileğimiz görünmemesi yönünde, telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine verebilirsiniz isterseniz.

Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır zaten.

Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim

View solution in context

7 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Mikrofon deliği. Sesiniz net gidiyorsa sorun yoktur. Destek kısmından test edin.
mturkis7
Active Level 1
Galaxy S
Ses gayet net duyuluyor zaten ilk işim öyle kontrol etmek oldu. Teşekkür ederim..
0 Likes
Solution
Galaxy S
Merhaba

Öncelikle Samsung Members>Destek>Tanılama>"Mikrofon" seçeneğini kontrol edin.

Ayrıca isterseniz detaylı bilgi için Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yetkili kişilerden cevabı 1-1,5 gün içinde alabilirsiniz.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Sorun görünüyorsa eğer ki dileğimiz görünmemesi yönünde, telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine verebilirsiniz isterseniz.

Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır zaten.

Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim
mturkis7
Active Level 1
Galaxy S
O şekilde yapınca hiç bir sıkıntı yok direkt öyle kontrol ettim bende. Şimdi s21 plus videosu izledim cihazı açıyorlar. O iğne zaten mikrofona ulaşamıyor gibi zaten ama emin değilim.
mturkis7
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim cevaplarınız için
Besiktask
Active Level 7
Galaxy S
Sim ignesini sokupta patlatma çoğu kişi öyle yapıyor sonra ağlıyor
mturkis7
Active Level 1
Galaxy S
Bende s20 plus var kırık arkası falan sökülü durumda. Aynı mikrofon deliği ondada var soktum nereye değiyor diye iğnenin ucu. Orada mikrofon kısmında falan bi yere değmiyor gibi duruyor. Zaten çok sert şekilde bastırmadım. Tekte açılmayınca yanlış yer olduğunu çözdüm.
0 Likes