bar10
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Sizce one ui 7 beya için s21 csc değişilirmi,
çünkü türkiyeye one ui 7 beta yok ve çok sonra gelecek gibi
cihaz yurt içi garantisi bitmiş halde
Birde hangi ülkenin csc'si daya iyi olursice
3 Comments
SerhatErgün
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2024 09:35 AM in
Galaxy S
Türkiyede beta kullanımı zaten hiç yok evet csc değiştiriliyor pc ye ihtiyacınız var
Önce samfw.com frp tool programını bilgisayara yükledim. winrar dosyası sonra bunu bir dosya içinde açtım. temiz ayıkla diye bir seçenek var onu seçiyorsun.
Daha sonra programı çalıştırdım. zaten içinde exe dosyaları var 1 ya da 2 hangisi unuttum bir tanesi açıyor zaten ve kurulum yapıyor. Daha sonra telefon ve bilgisayarı birbirine bağladım bunun için şarj kablosunu kullanıyorsunuz.
Program cihaz bağlanınca telefonu görüyor.
Sonra csc değiştiri çalıştırdım csc change diye geçiyor. Ve burada sana soruyor manuel olarak dbt yazıyorsunuz.
Alıntıdır
Önce samfw.com frp tool programını bilgisayara yükledim. winrar dosyası sonra bunu bir dosya içinde açtım. temiz ayıkla diye bir seçenek var onu seçiyorsun.
Daha sonra programı çalıştırdım. zaten içinde exe dosyaları var 1 ya da 2 hangisi unuttum bir tanesi açıyor zaten ve kurulum yapıyor. Daha sonra telefon ve bilgisayarı birbirine bağladım bunun için şarj kablosunu kullanıyorsunuz.
Program cihaz bağlanınca telefonu görüyor.
Sonra csc değiştiri çalıştırdım csc change diye geçiyor. Ve burada sana soruyor manuel olarak dbt yazıyorsunuz.
Alıntıdır
SanalYargıç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2024 09:47 AM in
Galaxy S
Ellerinize sağlık
yns21fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2024 10:38 AM (Last edited 09-27-2024 10:42 AM ) in
Galaxy S
S21 Beta programına dahil değil. Yurt dışında bile Beta almayacak.