cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 fe pil çok çabuk bitiyor

(Topic created on: 07-17-2023 10:00 PM)
1386 Views
Mehmet2506
Active Level 3
Options
Galaxy S

Alalı yaklaşık 7 ay olan s21fe telefonumun önceden pilinden çok fazla bi şikayetim yoktu ama şu 5 gündür fln şarjı çok çabuk bitmeye başladı yani 100 den 50 ye düşmesi 2 saat fln 50 sonra zaten iyice hizli düşüyor sarji Sizce ne yapmalıyım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Pil Durumu bölümünden pilinizin durumunu kontrol edin. Normal yazarsa sıkıntı yoktur ama İşlem gerekli yazarsa Bataryanızda sorun var demektir. Yetkili serviste batarya değişimi yaptırabilirsiniz. Batarya'da sorun yoksa Pil tüketimini azaltmak için talimatlarını yapabilirsiniz.

View solution in context

6 Comments
Burakoviç
Active Level 6
Galaxy S
Maalesef bende de öyle sıkıntı var. Özellikle şarjdan 100 olup çıkardıktan sonra 5 dk sürmüyor hemen 99 oluyor😂
AhmetEkşinar
Active Level 6
Galaxy S
Benimki max 2 dk sonra 99 oluyor😂
Burakoviç
Active Level 6
Galaxy S
😂😂😂
Mehmet2506
Active Level 3
Galaxy S
Ya ben bilseydim böyle olacağını kesinlikle almazdim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
Solution
Galaxy S
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Pil Durumu bölümünden pilinizin durumunu kontrol edin. Normal yazarsa sıkıntı yoktur ama İşlem gerekli yazarsa Bataryanızda sorun var demektir. Yetkili serviste batarya değişimi yaptırabilirsiniz. Batarya'da sorun yoksa Pil tüketimini azaltmak için talimatlarını yapabilirsiniz.