cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 fe Lens kayması (?)

(Topic created on: 02-10-2022 10:28 AM)
439 Views
mrgravis
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, bir hafta kadar önce aldığım s21 fe modeli cihazımın arka kamera kurulumunun en alttaki kamerasında karşıdan bakıldığında hafif sağda kaldığını görüyorum, bu olağan bir şey midir, sorun yaratır mı, servise ya da aldığım yere götürmem gerekir mi, nedeni nedir? Herhangi bir darbe vesair almadi. Şimdiden teşekkür ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Lens OIS sebebiyle hareketidir. Çalışmıyor durumdayken bir position da kilitleniyor. Ama içiniz rahat etsin diye servise gösterip normal olup olmadığını sorun

View solution in context

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba

Kontrol edilmesi için cihazı garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi tavsiye ederim

Bence Android tarafından bir cihaz alınmaz yani bence Android tarafından telefon alınmaz
Solution
Galaxy S
Lens OIS sebebiyle hareketidir. Çalışmıyor durumdayken bir position da kilitleniyor. Ama içiniz rahat etsin diye servise gösterip normal olup olmadığını sorun
mrgravis
Active Level 1
Galaxy S
Servise bir gideyim diyorum, dediğiniz mantıklı geldi aslında, ve servis süreci uzatır mı emin olamadım.
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Ois nedeniyle Arka kamera kullanımda degilken serbest hareket eder. Kamera uygulamasıni açtıgınizda ise olması gereken konuma sabitlenir.(eger hala yamuk gorunuyorsa bi gidip gosterebilirsiniz.)
mrgravis
Active Level 1
Galaxy S
Gaziantep'te teknik servis kapatmış. Aldığım yer vatana götürdüm. Oradaki görevli bir sorun yaratmayacağını pek çok cihazda ois kaynaklı bu durumun olduğunu, işlevini yerine getirmekte sorun yasamayacagini belirtti.