cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 fe 5g telefonum sıcaktan sarj olmuyor

(Topic created on: 08-23-2023 09:29 AM)
446 Views
denizrret2
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonum ısındığında nasıl soğuturum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba denizrret2,

Cihazınız aşırı ısındığında kullanıma devam etmeyiniz. Cihazınızın aşırı ısınmasını önlemek için aşağıda yer alan yönergeleri kontrol ediniz.

İster telefon, tablet, akıllı saat veya kulaklık kullanıyor olun, tüm Galaxy cihazların en iyi şekilde çalıştığı belirli bir sıcaklık aralığı vardır. Şarj gibi belirli koşullar altında ısınsalar da cihazların kullanım ömrü veya performansı bundan etkilenmez. Ancak cihazlar çeşitli durumlarda geçici olarak ısı üretebilir. Bu nedenle, cihazınızı bu koşullara maruz bırakmamak için önlem almanızı öneririz.

Aşağıdaki faktörler Galaxy cihazlarınızın sıcaklığını etkileyebilir.

• Cihazlarınızı normal çalışma koşullarının dışında (32 ile 95 °F arası) kullanmak.
  • Cihazlarınızı sıcak bir günde park halindeki bir arabada bırakmak veya sürekli olarak doğrudan güneş ışığına maruz bırakmak gibi bir ısı kaynağının üzerine / yakınına koymak.
  • Birden fazla uygulamayı aynı anda uzun süre çalıştırmak veya oyun, yayın ve GPS takibi için işlemciyi meşgul eden uygulamaları kullanmak.
  • Uyumsuz, arızalı veya Samsung onaylı olmayan bir şarj cihazı ve/veya USB kablosu kullanmak.
  • İlk kurulum ve önceki cihazlardan veri aktarımı.
  • Sistem veya donanım yazılımı güncellemeleri.

Cihazınız ısı ürettiği için uyarı mesajları görebilirsiniz. Cihazı korumak için belirli özelliklere / işlevlere erişimin geçici olarak durabileceğini lütfen unutmayın.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
15 Comments
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy S
Benim aklıma telefonu poşete koyup soğuk suyun içine atmak geldi . Daha denemedim ama işe yarar bence.
0 Likes
denizrret2
Active Level 3
Galaxy S
Bozulmazmı
0 Likes
_EFE_
Active Level 8
Galaxy S
Kapat kenara koy
0 Likes
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
İşe yaramıyor denendi
0 Likes
_EFE_
Active Level 8
Galaxy S
Knk buzdolabına at o zmn ne yapayım
0 Likes
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Zaten atıyorum
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Ben kılıfımı buzlukta bekletip sonra telefona takıyordum 😅 (öneri değildir)
0 Likes
oEKn
Active Level 6
Galaxy S
Hahaha mantıklı aslında güzel fikir
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Bataryayı eline alınca gelen pişmanlık
0 Likes