cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21+ android 14 netflix çalışmıyor

(Topic created on: 12-30-2023 10:45 AM)
259 Views
mr_polsk
Active Level 4
Options
Galaxy S

image
Cihazınızda çalışmaz diyor sertifika var android 14 sonrası çalışmıyor ivedi çözüm bekliyorum 

14 Comments
xsHAN
Active Level 6
Galaxy S
Apk 🗿
0 Likes
mr_polsk
Active Level 4
Galaxy S
Onu da denedim kral;d
0 Likes
xakavir
Active Level 1
Galaxy S
Bu sorunu yaşayan başkası bulamadım internette bence google play ayarların ile alakalı sorun olabilir. Google play store'u sıfırlamayı ve cihazını yeniden başlatmayı öneririm. Yine olmazsa google hesapların ile cihazların arasında bir problem yaşıyor olabilirsin bu durumdada google ayarlarına şöyle köklü bir el atman gerekecek. Bu iki önerimde işine yaramazsa cihazının orijinal olmadığından şüphe duyarım orijinal bir cihaz almadıysan böyle sorunlar daha çok başına gelecek demektir. Buda değilse sorunun başka bir bilgim yok malesef bekleyip diğer kullanıcıların cevabını görelim derim 🙏
mr_polsk
Active Level 4
Galaxy S
Detaylı yorum için teşekkür ederim Google hesabıni değiştirip denedim uygulama verilerini sildim play store güncellemesini kurdum cihaz orjinal yetkili serviste bir kaç işlem bile gördü 1 sene daha garantisi devam da ediuor dediğim gibi android 14 ten sonra böyle oldu yine de teşekkür ederim
xakavir
Active Level 1
Galaxy S
Rica ederim Android 14 detayına dikkat etmemişim gece yorgunluğundan dolayı kusuruma bakma büyük ihtimalle Android 14 tabanlı bir hata da olabilir bunun bir kaç örneğini yaşamıştım Android 13 ile ilgili sorun sanırım yeni hatta ilk yaşayanlardan birisi olabilirsin. Yakın bir tarihte çözüm sunulur diye düşünüyorum. Ya bir güncelleme gelir ya da en kötü optimize edilmiş bir APK dosyası bu sorunu yaşayan kullanıcılar için internete düşer diye düşünüyorum
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Ben de baktım bende de aynı hatayi veriyor . Çok ilginç 🧐
mr_polsk
Active Level 4
Galaxy S
Bir çözüm bulursan bana da iletirmisin :)
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Ben CSC degistirdim . Ve bazı csc'lerde ( hepsinde değil ama tek tek denemek gerek ) L1 sertifikası gitmemesime rağmen Netflix inmiyor. Acaba CSC mi değiştirdiniz ?
0 Likes
mr_polsk
Active Level 4
Galaxy S
Evet csc değiştirdim almanya csc si yüklü ancak dediğim gibi android 13 de çalışıyordu