cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 Video Kalitesi

(Topic created on: 08-20-2022 10:26 PM)
352 Views
carvis
Active Level 4
Options
Galaxy S

Dostiler merhaba yine ben.

FHD 60fps arka kameradan çektiğim videoların renklerinde kalitesinde soru. var gibi geldi.Akşam çekim yaptım.Biraz puslu gibi.Lens temizliği cart curyt bunla alakası yok.
Çektiğiniz kaliteli video var mı s21 ile ?
Biraz bulanık geliyor görüntüler bana.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba carvis,

Durumu incelememiz için video kaydı ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim ,

Akşam çekimlerinde 60 fps videoları maalesef öyledir, bunun çözümü henüz yoktur( 4k 30 veya 8k 24 fps yaparsanız en iyi sonucu alırsınız gece video çekimlerinde birde eis i kapalı tutun aksi taktirde videolar kötü olur geceleri yürürken )

Cihaz ile ilgili sorun değil 60 fps Işığın iyi olması gerekiyor aksi taktirde görüntü bulanıklaşır ve karanlık çeker gece çekimlerinde
carvis
Active Level 4
Galaxy S
hocam gündüz de çok ufak bir bulanıklık seziyorum sanki videoya başladığı an renkleri hafif solduruyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Evet gündüzleride çok az oluyor samsung bunu maalesef önüne geçemedi henüz ,umarım geliştiriciler bunun için yeni yazılımlar yapılır umarım

Evet o solma işlemide oluyor maalesef, ancak ışık çok iyi iken çok sorun yaratmıyor diyebilirim
carvis
Active Level 4
Galaxy S
tamamdır teşekkür ederim hocam samsung aslında bu insta wp kalite sorununu çözse çok büyük bir atılım yapacak haliyle ama ilerde olur da biz de nasipleniriz umarım
Bir de s21 kullanıyorsanız batarya konusunda herhangi bir öneriniz var mı?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S21 ler için 3. Parti sosyal medya uygulamalarına az da olsalar destek sağlandı ama kullanmadım kendim yani bilemiyorum

Maalesef S21 cihazı kullanmıyorum S10 pkus cihazım

Rica ederim kardeşim ne demek 😊
carvis
Active Level 4
Galaxy S
tamamdir.iyi gecelers
carvis
Active Level 4
Galaxy S
8k 24 fps çok gereksiz olmuş bence.Hangi tür videolarda kullanıyorsunuz bu biçimi?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ben şahsen çok kullanmam 8k videoyu ,fps ne kadar düşük olursa o kadar daha iyi ışık alırsınız cihazdan yani pro video dan gece çekimi için 4k 24 fps çekersen daha iyi olur geceleri için ama tabikide daha net olması için 8k 24 fps tercih edilebilir
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba carvis,

Durumu incelememiz için video kaydı ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes