cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21/S22 Serisine AI Gelmeyecekmiş

(Topic created on: 01-26-2024 11:12 AM)
148 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Burada söyle bir saçmalık var. S23FE S22 ile aynı işlemciyi kullanıyor ona geliyor ama s22 ye gelmiyor. Bu tamamıyla satış stratejisi olduğunu düşünüyorum. S23FE bu özellikleri kaldırıyorsa s22 çok daha üstesinden gelir. 

Samsung gözümden düştü artık. Boşuna beklemeyin AI özelliklerini düz 6.1 güncellemesi gelecek. Şu anda yabancı forumlarda millet çıldırmış durumda S21 ve S22 ye gelmiyor diye. Belki bu kararlarından vazgeçerler bilemiyorum ama şu **bleep** almayacak gibi gözüküyor. 

Bu arada AI özellikleri 2025 yılı itibariyle paralı olacak. 1 sene sadece ücretsiz. 
18 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Gelse bile yapay zeka kalıcı olmadıktan sonra bir anlam ifade etmezki birde s21 s22lere gelmezse ne anladık hem yapay zeka kalıcı olmayacak hemde al s21 s22'ye gelmiyor benim one ui 6.1 beklentim boşa çıktı
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece 6.1 güncellemesi gelecek AI harici olarak
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende onu diyorum one ui 6.1 gelecek ama al gelmicek ve s21 s22 çok eski seride değil sonuçta
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle öyle tabi. Satış stratejisi iste
enineboyuna06
Active Level 9
Galaxy S
Poco kameraları çok beklenti varsa üzer. Batarya konusu iyi. X6 pro gayet güzel görünüyor.
Anakin1
Active Level 5
Galaxy S
Harbiden saçmalık son cıkardığı cihazı kullanmıyorsan herşey kısıtlı samsung ta bi Apple hertürlü önde gelen AI ozellikleri oyle aman aman şeyler değiller
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle tabi. Samsung son yıllarda çok raydan çıktı
Seanpon
Active Level 1
Galaxy S
Paralı olmasi ne demek ya ben para verlyorum telefona o kadar
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
AI özellikleri ne yazık ki bedava olmuyor.