cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 + ISINMA YANMA KAYNAMA

(Topic created on: 07-25-2023 03:16 PM)
201 Views
zedphone
Active Level 6
Options
Galaxy S

Her yaz girip bir post atacağım buraya. Bu rezalet son bulana kadar. Telefon normalde de ısınmak için bahane kolluyor. Hele hele şu korkunç sıcaklarda yanıyor. Herhangi bir performans sergilemesine de gerek yok. Oyun vb şeylerden bahsetmiyorum. Telefonu eline alıp mesaj yazmak sosyal medyada gezmek müzik dinlemek whatsappta görüşme yapmaktan falan bahsediyorum. Cayır cayır yanıyor telefon cayır cayır. Ve bu telefona muhtemelen bu exynos işlemciye has bir durum. Kullanıcılar olarak deneme tahtasıyız maalesef. 

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu egzaynoslu işlemcili seçenekleri ısınıyo samsung telefonlarda daha çok sanki.
zedphone
Active Level 6
Galaxy S
Yazları telefonu kaldırıp koyacaksın rafa bu duruma göre
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Snapdragon 8gen1 işlemcisi Samsung dökümlü tarafından üretildiği için u İşlemci de ısınmaya meyilli. Bilgilendirme amacıyla bunu da yazıp ekledim yorumum silindi Ne için silindi anlayamadım açıkçası ama neyse.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Snapdragon da ısınıyor. Hiç bir farkı yok. Exynos ısınıyor snapdragon iyi algısı oluşmasın.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kullanmadıgın uygulamaları derin uyku moduna al,cihazın şarjı %10'lara gelinceye kadar çok acil değilse şarja takma ve şarjdayken oynama veya batarya dolmadan çıkartma.Şarja cihazı yeniden başlattıkfan sonra tak.Ben faydasını gördüm,umarım seninde işine yarar.
zedphone
Active Level 6
Galaxy S
Keşke bunları yapmıyor olsaydım da.. :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bunlar cihazını kısıtlamıyor,sadece daha sağlıklı bir kullanım sağlıyor ki zor işlemler değil.Ben uyguladım ve çok farkediyor.Size kalmış bir durum,denemekten zarar gelmez😊
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zedphone,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes