cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Fe Pil Sağlığında Ciddi Düşüş Ve Olaylar 🥲

(Topic created on: 09-25-2024 01:13 PM)
703 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

Az önce pil sağlığına baktırmak istedim. Çok değişik sonuçlar ile karşılaştım. Mart 2024'te telefonumu alalı 1 sene oldu diye sonuçlara baktırdığımda döngü 477 iken pil sağlığı %98'deydi. Şimdi ise döngü 245 iken pil sağlığı %92'de. Ben nisan 2024'te telefonumun arka kapak değişimi için servise verince herhalde bataryasınıda değiştirmişler ama servis raporunda öyle bir şey yazmıyor. Daha yeni bu sonuçlara müşteri hizmetleri ile bakınca servisin bataryayıda değiştirdiğini anladım. Ve ilginç olan şu servis bataryayı nisan ayında değiştirmiş ise yeni batarya ile pil sağlığı %100'den 5 ay içinde en fazla %99-98'e düşmesi lazımdı. Ama %92 sonuç ne şuan çok şaşkınım. Telefonu yine eskisi gibi normal şekilde kullanıyordum ama nasıl bu kadar düşebilir aklım almıyor. Bu sonuçları görünce çok şaşırdım. Ben %96'ya falan düşmüştür diye tahmin ediyordum. Ama pil sağlığı %92 geldi. Ve üzerine servisin benden habersiz bataryayı değiştirdiğini f.ark ettim. Bari servis raporunda yazsalardı bataryanızıda değiştirdik diye. Hadi onu geçtim yeni batarya ile 5 ayda %92 sağlık ne ya😔
27 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Harbi ya 😅 sanada geçmiş olsun
Galaxy S
Teşekür ederim kardeşim 😊
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S

Merak ettim ben de bakacağım. Bugüne kadar hiç bakmamıştım birkaç güne 1 yıl oluyor.

yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Benimki bu şekilde. Anladığım kadarıyla 183 döngü %100 sağlık ancak telefonu sıfırlayınca büyük ihtimalle bu veriler de silindiğinden böyle çıktı 183 döngü kadar az olması imkansız.IMG-20240925-WA0009_1000030465_1727268390.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bazen burası yanlış çıkabiliyor smart tutor üzerinden de istersen bir baktır. Muhtemelen seninde bataryayı servis değiştirmiştir. Çünkü 1 sene için 183 döngü olmasının imkanı yok. 62 derece sıcaklık ne telefon 🔥
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
62 dereceyi görünce ben de bi şaşırdım 🔥 Arka kapağın çıkma nedeni belli oldu 😊 Tamamen benden kaynaklı değil ama hava sıcak durduğu yerde ısınabiliyor. Hele şarjdayken biraz kullansam ellerim terliyor. Bu yüzden çok gerekmedikçe şarjdayken elime almıyorum. Tutarlılığı net olmadığından SmartTutor üzerinden de bakacağım nasıl işliyor bu SmartTutor beni mi arayacaklar?
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
444 7 711 (samsung müşteri hizmetleri) bu numarayı ara de ki "smart tutor üzerinden batarya sağlığıma baktırmak isitiyorum" de daha sonra 24 saat içinde seni geri arayacaklarını söylüyorlar. Bana bugünde, eskidende 15 dakika içinde geri dönmüşlerdi. Daha sonra sana kod falan veriyorlar smart tutor'a girip yazıyorsun. Yani süreç öyle işliyor çok kolay.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende buradan bir baktım smart tutor ile aynı sonuçlar gelmiş. Bendeki sıcaklıkta normal 🙂Ekran Alıntısı_1000008276_1727273754.png