Play store'dan uygulama yükledim ve " cihazınız güvenlik gereksinimlerini karşılayamadığı için işleminiz gerçekleştirilememiştir. Lütfen... View Post
Play store'dan uygulama yükledim ve " cihazınız güvenlik gereksinimlerini karşılayamadığı için işleminiz gerçekleştirilememiştir. Lütfen... View Post
One ui 8.5 ile yeni yazı tipi veya var olan yazı tipini yenilenir mi yoksa aynımı kalcak yazı tipleri çok kötü gelmeye başladı onun için soruyorum... View Post
Size 120 hz 60 gecinze mı yoksa göz yangilgisi mı View Post
İyi günler Fotoğraf çektikten sonra galeri de bakarken resmi büyütünce kare kare renk farklılığı oluyor sizce neden View Post
Bu son güncellemeden sonra pubg mobilde akıclık gitti ve oyunda 120fps çok ağır oldu sizler de böyle bir sorun var mı View Post
SürümOne UI 8.5, ZZA3Düzeltilen Hatalar- Kilit ekranındaki saat görüntüleme hatası düzeltildi- Telefon uygulamasındaki favorilerle ilgili sorun... View Post
Arkadaşlar darbe yada yere düşmedi en son sıvı kırılmaz cam taktım ondan sonra ekranda bunlar çıktı oraya sıvı mi kaçtı acaba ekran altında... View Post
Merhaba arkadaşlar. Samsung S24 Fe telefon kullanıyorum. Yeni aldım. Xiomi watch 3 active saatime arama kişisini göstermiyor. Whatsapp bildirimleri... View Post
Hala daha gelmedi sizlerde de bu sekildemi? View Post
Merhaba arkadaşlar. S25 ultra kalem ucu böyle oldu. Normal midir? S-ı-k kullanımdan mı olmuş olabilir yoksa fazla bastırmakdan mı? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1712 | |
| 1319 | |
| 643 | |
| 638 | |
| 377 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |
| 11 | |