cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE, yeni arayüz ile 5 günlük deneyimlerim.

(Topic created on: 01-01-2024 10:20 PM)
488 Views
yns21fe
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image
Güncelleme 28 Aralık 2023'te geldi. Üstteki fotoğraf One UI 6'da çekilmiş olsa da tarih ayın 27'si yani veriler One UI 5.1'e ait.

Gün içerisinde yaptığım şeyler elbette aynı değil ama pil konusunda ortada net bir artış var. Güncelleme sonrası parlaklığı daha yüksekte kullandım ve cihazımı bul özelliğini de aktifleştirdim. Cihazı 120Hz kullandım. Eğer kötümser bakarsak arada yaklaşık 1 saatlik bir artış var. One UI 6'nın daha kararlı olduğunu söyleyebilirim. İlk 2 gün sorunlar yaşasam da şu anda ortada hiçbir sorun yok. Yeni tasarımı da beğendim. Şu anda ortada herhangi bir takılma sorunu da yok. Başkalarında nasıl olur bilmem ama bana göre güncellemeyi güvenle yapabilirsiniz.

8 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok iyi bir sonuç mükemmel 🤩🤩
Galaxy S
Katılıyorum 👍
0 Likes
bercolata
Active Level 1
Galaxy S
Hem pil kullanımı, hem de ram ve hafıza olarak iyileştirme gördüm. Reset atma ihtiyacı da duymadım. Şu an için bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Geç oldu ama güzel oldu. ☺️
0 Likes
A145F
Active Level 8
Galaxy S
Abartılacak Bir Yazılım Güncellemesi Değil Bence.
0 Likes
AnılS23
Active Level 6
Galaxy S
Ben bu zamana kadar hiç 5.5 saat üstü almadım. Üstelik oyun oynamam sadece sosyal medya normal kullanım ve 60hz. Bu ekran sürelerini nasıl alıyorsunuz?
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Parlaklık ne durumda? Ben en düşüğe yakın kullanıyorum. Ayrıca kimi yerde gördüğüm batarya süresi arttırma yöntemlerini uyguladım.
AnılS23
Active Level 6
Galaxy S
Parlaklık adaptif ve ekstra karartma açık
0 Likes
110908
Active Level 6
Galaxy S
bende s21 fe kullanıyorum çok **bleep** oyun oynamıyorum genellikle instagram kullandığım halde 5.5 saat civarlarında ekran süresi alıyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır?
0 Likes