cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE'de e-Sim Özelliğinin Olmaması

(Topic created on: 07-30-2024 07:23 AM)
1004 Views
erolustun
Active Level 1
Options
Galaxy S
Herkese merhaba,
Bu durumu globalde şikayet edebileceğim bir iletişim adresi bilen var mı? Tamam anladık FE modeller asıl modelin kısıtlanmış versiyonu olarak tüketiciye sunuluyor lakin bu kısıtlama değil, tırpanlama olmuş. Asıl model 12GB olur da FE'yi 8GB olarak duyururlar anlarım. Veya asıl model adaptif 120Hz'dir de FE model sabit 120Hz ile gelir onu da anlarım ancak bunun ikamesi yok. Bu yoksa bu telefonu alan kişi gerektiğinde yerine idare edecek başka bir şey koyamaz. Varsa vardır, yoksa da yoktur. Sırf FE model yapacağız diye Samsung tarafında bu saçma sapan kararı kim verdi gerçekten insan merak ediyor. Bu hatadan S23 FE'de dönmüşler ancak 21 FE bu özellikten mahrum kalmış. A55'e ekledikleri özelliği hangi akla hizmet FE de olsa S serisi bir modele (hem de bu çağda) eklememişler anlamak mümkün değil. Resmen saçmalık.
8 Comments
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Artık şikayet etmenin bence bir anlamı yok çünkü zaten sonraki fe modelinde e-sim eklenmiş yani şikayetler dikkate alınmış demektir. S21 FE'de e-sim olmaması gerçekten garip olmuş
0 Likes
erolustun
Active Level 1
Galaxy S
Bence anlamı var çünkü e-Sim özelliği S21'de mevcut. S21 ile S21 FE'nin donanımı hemen hemen aynı. Telefonun donanımsal olarak bu özelliği desteklediğini düşünüyorum. Yazılımsal olarak getirilmiş bir kısıtlama söz konusu. Basit bir güncelleme ile çözülebileceğine inanıyorum.
0 Likes
Galaxy S
O zamanlar e sim pek önemsemiyormuş galiba zaten yenilerini getirmişler çok e sim isterseniz a55 var ve diyoruz ki s serisi hep amiral gemisi değil zaten fe de bu anlama geliyor örneğin tab s9fe a54 ün işlemcisi var ama s serisi yani s serisi en iyisi diye bir kural yok 😀 zaten s23fe a74 yerine geldi
0 Likes
erolustun
Active Level 1
Galaxy S
A55 çok hantal Hocam. Ayrıca cihaz değiştirmek de istemiyorum. Değiştirecek olsam daha üst bir model bakarım ama olması gereken bir özellik Samsung tarafından telefonda kısıtlandı diye neden bir de model değiştirme maliyetine katlanmak zorunda olayım ki? Bunu Samsung'un düzeltmesi gerekmiyor mu?
0 Likes
Galaxy S
Zaten 2. Cihaz olarak demeye çalıştım a55 s21feden daha hantal ama o kadar da değil zaten okadar önemli değil e sim 😀
0 Likes
erolustun
Active Level 1
Galaxy S
A55 hantal derken hız olarak demek istemedim. Boyut ve ağırlık olarak demek istedim. Yoksa kullanmadığım, fikir sahibi olmadığım bir cihaz açıkçası. Yurtdışında işim çıktı, e-Sim o kadar önemli ki Hocam, o özellik olmadığı zaman kendinizi yerel GSM operatörleri ile baş başa buluyorsunuz. E-Sim olsa çok ucuza mal edebileceğiniz yurtdışı internet paketi için veya tarifenizin yurtdışında geçerli olabilmesi için servet talep ediyorlar. Samsung'un burada yaptığı olay; vizyonsuzluğu ile müşterilerini mağdur etmek. Başka bir şey değil. Neyse bu mevzu böyle uzar, gider. Konuya katkılarınız için teşekkür ederim.
0 Likes
Galaxy S
E sim öyle yazılım ile eklenmiyor 😀 onun için özel bir donanım var
0 Likes
Galaxy S
A52de yoktu a55 s21 fe çok yakın bir cihaz belki geçiyordur
0 Likes