cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE ONE UI 6.0 GÜNCELLEME YAPMAYIN

(Topic created on: 01-19-2024 12:52 AM)
215 Views
trballi
Active Level 4
Options
Galaxy S
Ben bugün yine konusma açtım ve güncelleme yap dediler güncelleme yaptiktan sonra telefon kendi kendine yeniden baslatmaya basladi 3 4 kez oldu daha dun hic boyle bir sorun yoktu internette arastirdigimda cogu kisiye anakart bozuk diye servise yonlendirmis yetkililer daha dün telefonda hicbisey yoktu iphone gecmeyi dusunuyordum buda tuzu biberi oldu inanmayan varsa internete arastirma yapsin samsung cidden haketmiyor......
0 Likes
37 Comments
Hehahe
Active Level 6
Galaxy S
İnternete bakarsanız görürsunüz. Çoğu iphoneda olan hataları. Òzellikle forumlarda güncelleme ile alakalı yorumları okursanız.
0 Likes
trballi
Active Level 4
Galaxy S
Usta anlıyorumda seni benim tanıdıklarım kullaniyor ve bir sorun yasamiyor
0 Likes
Hehahe
Active Level 6
Galaxy S
Bende diyorumki bazi apple modellerinde sorun dolu ve ciddi sorunlar bunlar. Hepsinde tabiki olmuyor. Benim de yakınimda s22 s21fe s23 gibi cihazları kullanandolu kişi var. Bir s23 ilk çiktığında sıkıntılıydı. Tabiki şuan hala stabile konusunda iphonedan kötü ama güncellemeler telefonu çöp etmiyor.
0 Likes
trballi
Active Level 4
Galaxy S
Nasıl etmiyor usta her güncellemede biryeri gidiyor telefonun
0 Likes
pembepanzer
Active Level 5
Galaxy S
S21 fe exynos dediğin sorunları yaşamadım ama bence de artık samsung alımmaz paran varsa iphone'a yönel
0 Likes
trballi
Active Level 4
Galaxy S
Yönelecem allahın izniyle reis
0 Likes
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy S
Ayarlarda otomatik yeniden baslatma var onu kapatirsan sorunun düzelir cihaz bakımında
0 Likes
trballi
Active Level 4
Galaxy S
Kapalı usta aynı hala
0 Likes