cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE (2.Nesil)

(Topic created on: 12-06-2023 07:30 PM)
1542 Views
ugurozturk
Active Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba S21 Fe'nin bu yıl çıkan versiyonu Snapdragon işlemcili modeli guncelmiyiz.com da android 13 ile çıktığı görülüyor.

SM-G990B2 SAMSUNG Galaxy S21 FE (2.Nesil) kutudan Android 13 ile çıkıyor. Bu durumda bu cihaz kaç işletim sistemi güncellemesi alacak? Android 17'ye kadar mı?

Sormamın nedeni, bu cihaz Türkiye'de yeni çıkmış oysa geçen sene diğer ülkelerde Android 12 ile çıkmış bu durumda Türkiye'de ki cihaz 3 sistem güncellemesi mi alacak yoksa 4 mü?

10 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Diger s 21 ailesi birlikte bitecek and surum destegi
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Güncellemeler cihaza göre değil de cihazın model numarasına göre geldiği için büyük ihtimalle Türkiye'deki versiyonu 1 yıl daha güncelleme alır. Tabi yurt dışındaki telefon ile burada satılanın model numarası aynı ise yurt dışındaki ile aynı sayıda güncelleme alır.
ugurozturk
Active Level 4
Galaxy S
keşke resmi ağızdan bir cevap verilse bende emin olamadım.. emin olsam almayı düşünüyorum..
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Büyük ihtimalle hayır öyle bi durum olsa şu an S20FE Sd 14 alması gerekiydi 15 son olucak büyük ihtimalle
ugurozturk
Active Level 4
Galaxy S
peki s20 fe bu 4 yıl güncelleme alınacak diye yayınlanan yıldaki listeden önce mi çıktı sonra mı? bu şekilde anlarız
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
önce çıktı ama o zaman 3 yıl veriliyordu s serisine 11 ile çıktı 13 son oldu.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
1 senesi kaldı. Türkiye'de geç çıktı sadece ama o civarlara S22 var zaten. S22 alın geçin.
ugurozturk
Active Level 4
Galaxy S
tamamda diğer ülkelerde Android 12 ile çıktığında göre son sürüm Android 16 olmaz mı? S21 11 le çıktığı için 15 fe olan 16 olmaz mı yoksa bu da 15 mi son eğer 15 se neden ki?
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Tamam işte 14 ü alacak 1 sene sonra da 15. Eğer 12 ile çıktıysa 16 yı da alması gerekir.