cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20fe android 13 güncellemesi

(Topic created on: 12-09-2022 02:17 AM)
743 Views
imindivanli
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar an itibari ile android 13 rusya romunu cihazıma kurdum.Kurulumum devam ediyor.İlk izlenimlerim bildirim çubuğu simge boyutu biraz küçülmüş uygulama simge renklerinde ufak tefek degişiklikler var.Animasyon hızında android 12 ye nazaran biraz daha hızlanma var.Uçak gibi resmen hızı .Şimdilik gördüklerim bu kadar.İlerleyen zamanlarda uzun kullanici deneyimlerimi sizlerle paylaşmış olacağım .

image

10 Comments
darkex
Active Level 10
Galaxy S
Abarticak bi surum degil normal yani ram kullanimi bile artti biraz
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Ram kullanımı android 12 ile aynı ayrıca iyilestirmeler ve geliştirilmiş özellikler mevcut biraz araştırırsan görebilirsin kardeşim
darkex
Active Level 10
Galaxy S
Biraz araştirmak mi agdhwhxhwhcjwhhcwucuwuxywuchw kankam ben 2 haftadir android 13 kullaniyorum zaten s21 sahibiyim bide bilmedigim yeri kalmadi sadece şunu soyleyeyim bu kadar cirpindiginiz kadar bir şey degil demek istedim efektler degisti bakim modu rutinler kilit ekrani ram plus kapatma falan geldi 12 nin devamı gibi düşün
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Ahahahhaahahahaahahahaaahaahahah kardesim bende biraz arastirdim ki bi cevap yazabiliyorm demekki çırpındıgım filan yok .biseyler biliyorm dikkat edersende gonderimde cok bilmis gibi cevap yazmadım .12nin devami gibi demek yanlış olur.Çünkü hem yeni sürüm hemde yeni özellikleri barındiyor senn dems oldgn ozellikler gibi kamera ozellikleri gibi vs.baska ozelliklerde var .
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21 fe android 13 😍
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Size 1 sene içerisinde kimse sıfırdan işletim sistemi yazamaz. İyileştirmeler ve geliştirmeler olur yeni özellikler eklenir kullanıcıya sunulur :)
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Bilgisayar olmadan kurmanın yolu var mı
S23TUGAY
Active Level 7
Galaxy S
Malesef
0 Likes
turkuazzz99
Active Level 1
Galaxy S

şarj süresi azaldı diyorlar siz de var mı öyle bir durum? Bir de arama kaydetme var mı?

0 Likes