cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20FE kasma ve yeniden başlatma

(Topic created on: 07-16-2024 03:54 PM)
350 Views
ılgaz
Active Level 3
Options
Galaxy S
Telefonu şuan en güncel şekilde tutuyorum geçen günlerde güncelleme yaptım,o günden beri telefonda gözle görülür yavaşlama,ısınma ve çökme kaynaklı yeniden başlatma meydana gelmeyr başladı.Samsung servise söyledim gelip göstermeniz gerek ücretde çıkar muhtemelen dendi sanki sorumlusu benmişim gibi.Bilen arkadaşlar varsa bi önceki sürüme nasıl geçeceğim hakkında bilgi verebilir mi?
7 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Önceki sürüme kendinizce geçemezsiniz. Bunu sadece yetkili servis yapabilir ki pek yanaşacaklarını sanmıyorum. Ayrıca telefonun güncel olmaması güvenlik sorunlarına yol açabilir.
ılgaz
Active Level 3
Galaxy S
Zaten yapamıyosunuz dendi de çökme raporunu yolladım o zaman en kısa sürede yeni güncelleme yayınlamaları lazım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sizinle aynı model telefonu kullanıyorum Benimki Snapdragon işlemcili seçenekli bugün cihaza yazılım güncellemesi geldi isterseniz son sürüme güncelleyin yapmadıysanız bir bakın belki güncellemeden sonra düzelir ayrıca bende böyle bir sorun Hiç yok telefonumda ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden sıfırla yapmayı deneyebilirsiniz verileri telefonunuza hafıza kartı takarak yedeklemenizi tavsiye ederim fotoğraf video müzik ses dosyası Rehberdeki kişiler karta gönderebilirsiniz cihazı sıfırlamadan önce Dosyalarım uygulamasından menüsel olarak hafıza kartını çıkartın işlemini yapın
0 Likes
ılgaz
Active Level 3
Galaxy S
hocam gene güncelleme sayfasında güncelleme kodu herhalde,geçerli sürüm yazıyor onları atabilirmisiniz rica etsem
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu şekilde1721158252895.jpg1721158252921.jpg
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ılgaz,

Konu ile ilgili, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;

•  Cihazınızı, güç tasarrufu modunda kullanıyorsanız, güç tasarrufu modunu pasif hale getirerek kontrol ediniz. Cihaz güç tasarrufu modundayken, daha az pil tüketmek adına, tam performans sağlamayabilir. Bu durum, cihazda donmaya/kasmaya neden olabilir. Bildirim panelinden "Güç Tasarrufu" modunu pasif hale getirebilir ya da "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Güç Tasarrufu" seçeneğini kapalı konuma getirebilirsiniz.

•  Ayarlar > Cihaz Bakımı bölümünden, belirli aralıklarla sistem optimizasyonlarını yapınız.

•  Cihazınızı günde bir defa yeniden başlatarak kontrol etmenizi rica ederiz.

•  Herhangi bir uygulama yükledikten sonra, cihazınızda donmalar başladı ise son yüklediğiniz uygulamaları kaldırarak kontrol etmenizi rica ederiz. İndirilen bazı 3. parti uygulamalar, cihazınızda donmalara neden olabilir. İşlem için "Ayarlar > Uygulamalar" bölümünden, silmek istediğiniz uygulama içerisine giriş sağlayarak "Kaldır" bölümüne dokunduğunuzda, uygulama cihazdan kaldırılacaktır.

•  Cihazda, SD kart kullanıyorsanız, SD kart kaynaklı bir durum da meydana gelmiş olabilir. SD kartınızın okuma ve yazma hızı, cihaz ile uyum sağlamadığında, cihazda donmalar meydana gelebilir. Bu nedenle, cihazınızdan SD kartınızı çıkartarak kontrol etmenizi rica ederiz.

Yukarıda paylaşmış olduğum adımları uygulamanıza rağmen, uygulamalarda ya da menü geçişlerinde donmalar devam ederse, Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Yavaş Cihaz" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
ılgaz
Active Level 3
Galaxy S
GÜNCELLEME'den sonra oldu.
0 Likes