cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20FE Snapdragon 8GB/256GB, MultiCSC Avrupa Stock Android 13

(Topic created on: 12-11-2022 07:38 AM)
229 Views
nyt_3489
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar multi CSC ama sim kart ile Türkiye seçili stock rom ile android 13 yüklemesi yaptım. Telefona sıfırdan kurulum yaptım yağ gibi akıyor telefon, şarj olayında büyük bir farrk yaşadım. Bizimkilerin güncellemeyi göndermesini bekleyemedim de. Yeni durum aşağıda, 120 hz, bt kapalı, konum açık, orta parlaklık.

image

10 Comments
dlasb
Active Level 1
Galaxy S
Akıcılıkta bariz f-ark var mı hocam ?
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy S

Uygulamalar parmağımla dokunmamla açılıyor bende. S22 ultra aldım sanki, ama buradaki kullanıcılar ben bunu yaşadığımı anlattığım zamanlar karşıt tecrübelere sahip olabiliyorlar.

tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
O derece yani vallahi s20 fe snapdragon kullanıcısı olarak sevindim 🙂
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy S

Siz sıfırdan yüklemezseniz aynı performansı alamayabilirsiniz. Güncelleme yaptıktan sonra sıfırlamak bile çok bir şey farkettirmiyor çünkü.

0 Likes
baybars20fe
Beginner Level 2
Galaxy S
Nereden indirdiniz
Galaxy S
Güzel makine 👍
mehmetguness1
Active Level 5
Galaxy S
Çoğunluk netflix ve youtube olduğu için çok abartı bir süre değil bence normal
nyt_3489
Active Level 7
Galaxy S
Bu telefonlar da zaten oyun makinesi değiller. Pubg falan açıp da pil performans denemesi yapmak ya da oyun oynarken pilim bitiyor diye ağlamak kadar mantıksız bir şey de yok zaten. Arama, müzik ve multimedya özelliklerine dayanacak şekilde pil üretiliyor. Oyuna dayanacak kadar değil. Zorlayıcı uygulamaları çalıştıracak güçte sistem çipleri üretiliyor sadece.
O yüzden, geçersiz göstermeye çalıştığınız pil dayanımı gayet de geçerli. Ve aynı kullanımlarla aynı telefonlarla aynı süreleri göremeyen insanlar var. Bu tarz gönderiler de onların karşılaştırma yapabilmelerini sağlıyor.
mehmetguness1
Active Level 5
Galaxy S
Ben oyun makinesi diye bir şey demedim zaten ama büyük bir **bleep** yaşadım diyip abartılcak kadar bir şey yok
0 Likes