cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20+ video oynatıcı saçmalığı!

(Topic created on: 06-06-2021 09:53 AM)
539 Views
SerKar
Active Level 2
Options
Galaxy S

Video oynatıcıya getirilen son güncellemeyle, videoları artık video oynatıcıda önizleme görüyoruz. Oynatmak icin sesi aç yapmak veya video oynatıcıda aç dememiz gerekiyor. Bu kadar basit bir şeyi niye bu kadar zor hale getiriyorsunuz? Samsung acaba bu güncellemeyi geri almayı düşünmüyor mu?  Bu saçmalık ne zaman bitecek? 

Video oynatıcıyı eski haline getirin kardeşim. Bizi başka uygulama yüklemek zorunda bırakmayın. bir sürü para verdik biz bu telefona. Paramızla rezil etmeyin pişman ediyorsunuz aldığımıza. Zaten ilk aldığımda ağır çekim video da yazılımınız yüzünden takılmalar vardı. İki güncelleme ile düzeltebildiniz. Yetti yani. Sattırmayın telefonu bana.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SerKar,

Galeri güncellemesi hakkında görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.  

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
plüton
Active Level 10
Galaxy S
samsung eski sürümlerde iki Farklı uygulama mevcuttu fotoğraflar galeride videolar video oynatıcı uygulamasında eski halinden eser yok şimdi Nasrettin Hoca gibi eşeğe ters biniyor
0 Likes
SerKar
Active Level 2
Galaxy S
Kendi ayaklarina sıkıyorlar kardeşim. Ayıptır söylemesi 7 bin lira para verdik. Ekran görüntüsünü televizyona yansıtamıyorum. Boyle rezillik olur mu? Eski s7 telefonumla bile ekran görüntüsünü yansıtabiliyorum.. Telefonu aldık ağır video çekiminde takılmalar oluyordu. Ilk teli aldığım yere iade ettim. tekrar aynı telefondan sipariş ettim. Baktım Onda da sorun var. Samsung'u arıyorum hiçbiri neden olduğunu bilemedi. En son kendim çözdüm, Hatta çözümü twitter' dan Samsung'a Ben yazdım. yazılım yüzündenmis. 1 ay sonra iki guncelleme sonrası düzelttiler. Şimdi de video oynatıcısını bozdular. Ya sabır.. bir daha pahalı telefon almak yok. Işimden ve iyi kameraya ihtiyaçtan dolayı mecburiyetten aldım zaten. Alacaksam samsung olacaksa a72 tarzı 2.500 3000 daha ucuz telefon alırim. Olmadi başka marka.
plüton
Active Level 10
Galaxy S
yazımla sorunları düzeltmeleri mümkün ama galeri ve video oynatıcısı konusunda nasıl bir yol izleyecek bekleyip göreceğiz bakalım 🤔
SerKar
Active Level 2
Galaxy S
Zaten neden böyle gereksiz birşey yapma gafletinde bulundular, gerçekten anlamış değilim..
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SerKar,

Galeri güncellemesi hakkında görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.  

Teşekkürler.
MOD

0 Likes