cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 telefonumun bir anda ekranı karardı

(Topic created on: 07-29-2022 12:26 AM)
223 Views
Şuheda
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bir anda ekran sorunu yaşadım telefon bir anda kapandı ve ekranı açamıyorum 1 aylık cihaz

15 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
İç ekran kırılmış olabilir servis incelemesi şart
Şuheda
Active Level 2
Galaxy S

Bastım evet ama göremediğim için bir şey yapamıyorum 

Solution
Galaxy S
Merhaba

Bahsettiğiniz durum yazılımsal değil. Yazılımsal olsa Ses kısma ve Güç tuşuna 7 saniye basarak ekranı görebilirdiniz.

Telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla sıfırlanma ihtimaline karşı verilerinizi yedekleyerek (ki, yedekleyemeyebilirsiniz :/) Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum. Yetkili Servis'te gerekli kontroller sağlanır.

Garantiniz devam etmiyorsa belirli bir ücret karşılığında (eğer ücret gerektiren bir onarım olursa) kontrol ve onarım yapılır.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Yetkili Servisler hakkında bilgi almak için Samsung Müşteri Hizmetleri'yle görüşebilirsiniz (444 77 11).

Teşekkürler, iyi geceler dilerim
Şuheda
Active Level 2
Galaxy S

Çok teşekkür ederim 

Şuheda
Active Level 2
Galaxy S

Düşme VS olmadı telefonda dediğim gibi bir anda oldu 

serpilvekemal
Active Level 5
Galaxy S

ekran ışığını komple kısmış olabilir misin? aydınlık ortamdaysan da göremiyor olabilirsin ekranı.  aşağı doğru çek ekranı sürükle sağa doğru aydınlatma hizasından. bir kez başıma geldide korkmuştum. böyle bir durum yoksa zaten ekranda hasar oluşmuştur servisten anca onarılabilir.