cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 plus hızlı şarj

(Topic created on: 04-24-2021 01:08 PM)
413 Views
Çanakkaleli-17
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Arkadaşlar bu altta süper hızlı şarj var onu açsam batarya ömrü kisalirmi yoksa hizlimi dolar 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Sonuçta bu özellik cihaza ait. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Batarya ömrü kullanıcının kullanımına bağlı olduğu için herkesde süreç farklı olacaktır. Dikkat edilmesi gereken tek durum, sarj halindeyken çok fazla cihazı yormamak veya kullanmamak. iyi günler

View solution in context

8 Comments
alosmann
Active Level 6
Galaxy S
Batarya ömrü kısalır mı bilmiyorum ama aüper hızlı şarj şarjda aşırı şekilde ısınıyor babamda var oradan biliyorum
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Hızlı dolar sorun olmaz
babakartal
Active Level 3
Galaxy S
Ben aldığımdan beri süper hızlı şarj modun da kullanıyorum bir performans düşmesi veya aşırı ısınma gözlemlemedim. Tereddütün varsa acelen olduğunda kullan, normal zamanda kapatabilirsin.
Diyor
Active Level 8
Galaxy S
Pil sağlığına zarar vermez ama çok fazla ısınırsa verebilir
Galaxy S

Üretilirken eklenen özellikler cihaza zarar vermez, güvenle kullanabilirsiniz :)

Galaxy S
Tab serisinde neden süper hızlı şarj yok😪
0 Likes
Galaxy S

Tabletlerde batarya boyutları çok yüksek olduğu için bataryanın sağlığı için süper hızlı şarj özelliği yoktur.

Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Sonuçta bu özellik cihaza ait. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Batarya ömrü kullanıcının kullanımına bağlı olduğu için herkesde süreç farklı olacaktır. Dikkat edilmesi gereken tek durum, sarj halindeyken çok fazla cihazı yormamak veya kullanmamak. iyi günler