cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 gelen aramalara yanıt verememe

(Topic created on: 06-18-2022 10:52 PM)
247 Views
omrslhyvz
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Son günlerde gelen aramaları yanıtla tuşuna dokunsam bile otomatik olarak reddediyor arama uygulamasının verileri temizlesem bile telefonumu sifirilamadan bunu nasıl çözebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba omrslhyvz,

Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Sorunun devamı halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
İlkeee--
Active Level 5
Galaxy S
Yazılım alakalıdır bende konuşurken ses kısık geliyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Dokunmatik tuş testi yap. Kalibre et . Cihazı kapat yeniden başlat düzelmesi lazım . Birde parmak hissi yetersiz olursa bu sorunu yaşarsın. Arasıra bende de bu olabiliyor. Çözümü bu şekilde sağlıyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S

Merhaba

Tekrar arama verileri silin düzelmezse fabrika ayarlarına sıfırlayın

İyi geceler 🤗

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Damlaya katılıyorum ve birde durumu açık bir şekilde hata raporu göndermeni tavsiye ederim

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız

https://bit.ly/33WO9d8
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba omrslhyvz,

Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Sorunun devamı halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes