Original topic:

S20 fe

(Topic created on: 06-25-2021 09:49 AM)
405 Views
nzm07
Active Level 1
Options
Galaxy S

Ürün şarjı çabuk bitiyor cebimde şarj aleti ile geziyorum yazıklar olsun .

5 altı binlira vermeyin paranızı çöpe atmayın 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba nzm07,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy S
Evet o cihazın exynos olan modeli çok sıkıntılı ama şimdi aynı telefonun snapdragon lu versiyonu piyasaya sürüldü samsungda bu exynos varyantını alanları yalnız bıraktı telefonun sorunlarını kabul ettiler fakat hiç bir hamle yapmadılar note 7 cihazındaki gibi toplatmadılar maalesef
0 Likes
nzm07
Active Level 1
Galaxy S
S20 fe aldım şarjdan çeker çekmez 30 dk için de yüzde 89 düştü umarım bu yorumu yazana kadar yeter gerçekten hayal kırıklığına uğradım samsung S serisi daha iyidir diyerek samsung M51 cihazımı satıp S serisinin geçeyim dedim tamamen hayal kırıklığı s20 fe ile s20 arasında kaldım s20 4000 mil amper pil s20 fe 4500 mil amper şarjı daha iyidir dedim fakat durum ortada akşama bile gitmiyor o kadar oyun oynayan biri değilim cihazı güç tasarrufu modunda kullanıyorum hatta ekran yenileme hızını 120 den 60 hz düşürdüm bu şekilde kullanıyorum bu şekilde bile 30 dk önce şarjdan çektim şarj yüzde 89 düşmüş gerisini siz düşünün madem bu özellik kullanamayacaksam bu kadar para vermenin anlamı yok kesinlikle s20 fe cihazlara yaklaşmayın
nzm07
Active Level 1
Galaxy S
S20 fe aldım şarjdan çeker çekmez 30 dk için de yüzde 89 düştü umarım bu yorumu yazana kadar yeter gerçekten hayal kırıklığına uğradım samsung S serisi daha iyidir diyerek samsung M51 cihazımı satıp S serisinin geçeyim dedim tamamen hayal kırıklığı s20 fe ile s20 arasında kaldım s20 4000 mil amper pil s20 fe 4500 mil amper şarjı daha iyidir dedim fakat durum ortada akşama bile gitmiyor o kadar oyun oynayan biri değilim cihazı güç tasarrufu modunda kullanıyorum hatta ekran yenileme hızını 120 den 60 hz düşürdüm bu şekilde kullanıyorum bu şekilde bile 30 dk önce şarjdan çektim şarj yüzde 89 düşmüş gerisini siz düşünün madem bu özellik kullanamayacaksam bu kadar para vermenin anlamı yok kesinlikle s20 fe cihazlara yaklaşmayın 
Galaxy S
Benim sm t290 tabletim var şarjı 2 saatte %8 falan gidiyor
0 Likes
Galaxy S
O kadar da olmaz bence. Tab a7 bile o kadar dayanmıyor.
Galaxy S
Ekran fotoğrafı atayımmı
0 Likes
nzm07
Active Level 1
Galaxy S
S20 fe alalı 1 hafta oldu 2 üç senelik cihaz olsa bataryası ölmüştür derim cihazı alalı 1 hafta oldu durum bu
gokayS10lite
Active Level 6
Galaxy S
snapdragon işlemcili Samsungu satıp exynos islemciliyi alırsan böyle oluyor. s20fe nin bu durumu biliniyor zaten hiç arastirmadiniz mi?
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba nzm07,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes