Resolved! Solved

Original topic:

S20 fe

(Topic created on: 02-14-2023 07:41 PM)
301 Views
CANPOLATT13
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar Android 13 ve ui5.1 yaptığıma çok pişmanım eski sürüme nasıl geçebilirim. Daha telefonum 1 aylık, bu güncellemeden sonra donma, kasma, takılma, pil hızlı tüketim ne bilim çok sıkıntı, arayüz yavaş, donuyor, kasıyor ne önerirsiniz lütfen yardım edin, merkeze bildirim de gönderdim yani hata raporu da gönderdim. Büyük hayallerle aldığım cihaz böyle olmamalı!!!

8 Comments
Solution
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba. Maalesef Android surumunu dusuremezsiniz. PC ile belirli programlarla yapilabilir ama bu da cihazinizin garanti kapsaminin disinda kalmasina neden olacaktir. Buyuk guncellemelerden sonra cihazi sifirlamak birçok sorunun cozulmesine yardimci olur. Sifirlayin eger hala ayni problemler varsa servise gonderebilirsiniz.
CANPOLATT13
Active Level 4
Galaxy S
Sıfırladım ve aynı problemler devam ediyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yetkili servise götürüp kontrol ettirin servis hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayın. 4447711
dgkns215g000
Active Level 6
Galaxy S
hocam bende s21 5g var ve 5.1 dun geldi. sunu soyleyebilirim telefon fisek gibi hizlandi. o kilit ekranindaki donmalar falan yok oldu. sizde nasil kasiyo anlamadim bi telefonu yeniden baslatin bide arkadaki calisan uygulamalara bakin
zxvbbn
Active Level 6
Galaxy S
S20 fe ye android 13 ile 5.1 gelmedi 5.0 geldi ve 5.0 da s20 fe de çok hata var
CANPOLATT13
Active Level 4
Galaxy S
Aynen bendeki 5.0 mış teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için peki bu donma kasma gecikmeler UI den dolayı doğrumu ileriki güncellemelerde düzelir mi?
0 Likes
zxvbbn
Active Level 6
Galaxy S
One ui 5.1 bu ay gelir tahminen ve one ui 5.0 dan 5.1 e gecenler hataların giderildiğini ve daha hızlandığnı belirtiyorlar.
CANPOLATT13
Active Level 4
Galaxy S
İnşaALLAH