cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 fe servis tecrübesi

(Topic created on: 05-30-2022 10:48 PM)
559 Views
imindivanli
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaslar merhaba s20fe 256gb snapdragon kullanicisiyim.Teknik servis deneyimim hakkinda paylasım yapmak istedim. Cihazımı 9 aydır kullanıyorum gayet memnundum.Fakat 26 mayısta  aniden telefon kendini kapatti birdaha acamadim.Ertesi gün 27 mayısta servise  götürdüm.Şikayetimi dinlediler kayıt oluşturdular. 1 saatte onarım yapıldı fakat sistemsel bir hata olduğu icin  teslim edemediler.Onarim tamamlandi olarak gözüktüğü için normalde yedek cihaz veremiyoruz ama  1 saatte  teslim edemediğimiz için size  yardımcı olucagız dediler.Saolsunlar yedek cihaz temin ettiler.30 mayıs günu cihazı teslim aldım.Ekranı ve bataryasıni degistiler.Sorunum çözüldü.Teknik servis konusunda beklediğimden iyi bir  performans gördüm gelişme var .Kendilerine teşekkür ediyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba imindivanli,

Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Sizleri her zaman aramızda görmekten, son derece mutluluk duyduğumuzu da belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
İşte Samsung bu yüzden kaliteli bir marka ❤
İnsanların sorunlarını dinleyip yardımcı olmaya çalışıyorlar... İşte ben bu yüzden Samsung'u seviyorum 🤞

Size de hayırlı olsun cihazınızın düzeldiğine sevindim😊
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Saolun tesekkurler. Sorunumun ekrandan kaynakli oldugunu dusunuyordum batarya degisimide yaptilar.ekstradan cok memnun kaldim
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim🙂
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Yorumumu beğendiğiniz için çok teşekkür ederim sevgili manavgat moderatör 😊
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Yorumumu beğendiğiniz için çok teşekkür ederim sevgili gökırmak moderatör 😊
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
M51 almıştım kutudan çıkardım sağ alt köşesinde kasada açılma gördüm servis bana yakin hemen gittim ayni gün söyledim bana cihazi değişelim mi yoksa tamiri mümkün ise deneyelim mi dediler bende tamir istedim verilerim vardi yedek cihazda verdiler biz arayinca gelirsin dediler 1saat sora aradilar yapılmış. Eskidendir servislerde problem yaşamadim yalan yok. Genelde kendim götürürüm daha hizli çözüm için bu yüzden de marka almak önemlidir işin tamiratinida düşünerek marka seçilmeli diye düşünüyorum
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Sorun çok yüksek ihtimalle ekranınızda olmasına rağmen bataryanız da değişmiş harika olmuş. Teşekkürler samsung.
0 Likes
KULLANICI324
Active Level 9
Galaxy S
Ya genelde servisin rapor sonucu yazılımsal hata kaynaklı yada donanımsal kaynaklı oldu diyor ama gerçekten de başarıyor özellikle samsung Şişli kvk servisi öneririm hem hızlılar ve müşteriyle çok iyi ilgileniyorlar iyi geceler size.
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Ümraniye'de ki serviste harika kendin teslim edersen ayni gün mutlaka veriyorlar.