Resolved! Solved

Original topic:

S20 fe android 12 kasma problemi

(Topic created on: 01-31-2022 01:13 PM)
590 Views
qreyshblue
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonu alalı 1 ay olmadı. Güzel telefon memnunum fakat android 12 güncellemesi telefonu yavaşlattı. Eski telefonum bu kadar kasmıyodu s6edge. Telefonu sıfırladım yine de değişmedi tüm uygulamalarda hatta members da bile lag var gibi. Hata raporu demeyin çözüm olarak bi işe yaramıyo biliyorum. Snapdragon modeli kullanıyorum bu böyleyse exinos nasıl acaba.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaza yeni gelecek 1 Şubat 2022 Android güvenlik yaması Yazılım güncellemesini yapınız Eğer bu güncellemeden sonra Sorun devam ederse Muhtemelen cihazda başka bir sorun var demektir Eğer gelecek güncellemede sorunlar düzelmez ise detaylı kontrol edilmesi için garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir

View solution in context

11 Comments
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
Bende s20fe kullanıyorum hiç bir problem yok. Ocak ayı güncellemesini yaptinizmi
qreyshblue
Active Level 3
Galaxy S
Yaptım aynı
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
Şubat güvenlik güncellemesini bekliycen o zaman çok kasmasi enteresan yani normalde sifirlama ile duzelirdi
Galaxy S
Şubat ayı güncellemesinde çözerler büyük ihtimal
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Snapdragon işlemcili model seçeneğini ben kullanıyorum gayet memnunum Çok şükür bende bir şey yok 1 Ocak 2022 Android güvenlik yazılım güncellemesi geldi cihaza bu güncellemeyi yaptınız mı acaba
qreyshblue
Active Level 3
Galaxy S
Evet yaptım
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaza yeni gelecek 1 Şubat 2022 Android güvenlik yaması Yazılım güncellemesini yapınız Eğer bu güncellemeden sonra Sorun devam ederse Muhtemelen cihazda başka bir sorun var demektir Eğer gelecek güncellemede sorunlar düzelmez ise detaylı kontrol edilmesi için garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
qreyshblue
Active Level 3
Galaxy S
Onu bekliyorum umarım düzelir hocam eyvalllah
Ferhat190511
Active Level 6
Galaxy S
Bende aynı sorun umarim güncelleme ile düzeltirler