Original topic:

S20 fe G780G

(Topic created on: 05-31-2021 02:59 PM)
618 Views
PriceTR
Active Level 8
Options
Galaxy S

Günlerdir forumları yurtdışı basınlarını araştırıyorum haber bulamadım. Türkiyeye geliş tarihi ile ilgili bilgi sahibi olan var mı 2 aydır bu cihazı bekliyorum.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

S20Fe G780G Türkiye geleceği kesindir tam tarih henüz belli değil ama muhtemelen tab S7 Fe ile aynı hafta gelebilir

Cihaz hatta ülkemizde 2 güncelleme bile aldı

https://doc.samsungmobile.com/SM-G780G/TUR/doc.html

Muhtemelen haziran ayı bitmeden gelmiş olur

View solution in context

Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy S
Ben de baktım ancak ne zaman geleceği ile ilgili hiçbir bilgi yok bulamadım ama fazla süreceğini sanmıyorum

View solution in context

9 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

S20Fe G780G Türkiye geleceği kesindir tam tarih henüz belli değil ama muhtemelen tab S7 Fe ile aynı hafta gelebilir

Cihaz hatta ülkemizde 2 güncelleme bile aldı

https://doc.samsungmobile.com/SM-G780G/TUR/doc.html

Muhtemelen haziran ayı bitmeden gelmiş olur
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Eyvallah sağol haziran sonunda tatile çıkacağım istanbulda cihazı almam gerekiyor ellerini çabuk tutsalar çok iyi olucak.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ama tahminen daha erken gelebilir sessiz sedasız ara ara samsung shop üzerinden bakmanı öneririm
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen bazı modelleri sessiz bir şekilde direkt satışa sunuyorlar haberin bile olmuyor
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
S10 lite da aynı şekilde olmuştu olabilir. Bir de merak ettiğim bir şey var bu cihazda 3.5mm jack girişi yok. Samsung shop ta type c to 3.5mm dönüştürücü var. Bu cihaza uyumlu bir type c to 3.5mm+type c dönüştürücü var mı ? Hem şarj edebilmek hem de kulaklığı kullanmak için
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Muhtemelen shop taki uyumludur ama yinede samsung shop canlı destek alabilirsiniz
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Anladım tesekkürler
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim ne demek 😊
0 Likes
Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy S
Ben de baktım ancak ne zaman geleceği ile ilgili hiçbir bilgi yok bulamadım ama fazla süreceğini sanmıyorum