cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 Ultra mı yoksa Note 20 Ultra mı?

(Topic created on: 03-07-2023 08:47 PM)
621 Views
KojiroHyuga04
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba. Bu yaza her ne kadar kullanmaktan çok memnun olsam da S9+ cihazımı değiştirmek zorunda kalacağım. Çünkü ekranını kırdığımda cihazın piyasa değerinden daha büyük bir parayı ekran paneli için ödemem gerekecek.

Beklemediğim bir anda şu an için kesin olarak 10K para geçti. Ama muhtemelen bu bütçeyi 16 17K civarlarına kadar çıkartabiliyorum. Daha fazlasına çıkmamın imkanı yok elimde kalacak son parayı da laptopumun batarya değişimi için kullanacağım.

İki cihazın da beni açıkçası 5 yıl çok rahat götüreceğini düşünüyorum. İkisi de çok sağlam cihazlar. Ancak bana bu ikisinden tercih yaptıracak iki ana kriterim var. Kamera ve ses kalitesi.  İki cihaz da zaten birbirlerine çok yakın özelliklerde bunun farkındayım. Ancak bu iki konuda beni üzmeyecek cihazın hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum. Kullanıcı yorumlarına her zaman açığım hatta onları dinlemek daha iyi olacaktır.

Cevaplar için şiödiden çok teşekkür ederim.
10 Comments
Actixel
Active Level 10
Galaxy S
Exynos 990 a bulaşmanı önermem. Ben arkama bakmadan kaçtım s20 plus dan. Telefon el sobası gibi dura dura ısınıyor. SD 865 olan gene idare eder. Çok şükür şimdi tsmc döküm 8 gen 2 FG var elimde.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Açıkçası o bütçeye çıkabiliyorsanız s21 ultra s22 s21fe gibi cihazları tercih etmek daha iyi olabilir 20 serisi büyük ihtimalle oneui 6 almayacak çünkü
0 Likes
KojiroHyuga04
Active Level 3
Galaxy S
16.5K kesin bütçe daha yukarısına imkanım yok çıkamam çünkü bataryasını yenilemem gereken bir laptopum var. 6 yıldır kullandığım cihaz üniversitede de kullanılacak.
0 Likes
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
S21 fe daha iyi sizin için o zaman
Çok ufak yükselirseniz S22 var sıfır olarak ama ikinci el temiz cihazda olur derseniz S22 plus veya S21 Ultra olabilir
0 Likes
mehmetguness1
Active Level 5
Galaxy S
Bro ne s20si 16 17 bine s22 bulursun trendyolda
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
note 20 ultra üst model,kabalıgı sırun değilse onu tercih ederdim.
0 Likes
KojiroHyuga04
Active Level 3
Galaxy S
Estetikle alakalı takıntısı olan biri değilim hocam. Ben cihazda ses ve kamera kalitesinin iyi olmasına dikkat eden biriyim. Yoksa mesela gidip 100W hızlı şarj koymuş etmiş bunlar beni pek bağlayan konular değil.
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
o kadar çıkabiliyosanız bende 20 serisini tercih etmetin s21fe veya s22 bakın daha uzun güncelleme ile daha çok memmun eder
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hem Galaxy Note 20 Ultra modeli hem de Galaxy s20 Ultra modeli önermiyorum bu iki cihazı da.
Samsung Galaxy s20fe model cihazın Snapdragon işlemcili seçeneğini alıp kullanmanızı tavsiye ederim. Kamera konusunda arka kamera için konuşuyorum sizi memnun eder ses kalitesi konusunda sizi memnun eder Diğer konularda da büyük bir ihtimal memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
Smg 780 g
0 Likes