cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 Plus Ekran Süresi

(Topic created on: 05-15-2021 03:29 PM)
857 Views
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

120hz Fhd+ %50 parlaklık güç tasarrufu kapalı Yalnızca Mobil veri kullanımı oyun vs yok YouTube musicden 1 saat kadar müzik dinledim yani arkaplanda durduk yere şarj yemedi.

image
60hz Hd+ %50 parlaklık güç tasarrufu açık Yalnızca mobil veri kullanımı oyun vs yok
Arkadaşlar telefonumu genelde evde olduğum için WiFi a bağlı kullanıyordum ve ekran süresi buna bağlı olarak 1 saat veya 2 saat daha fazla gidiyordu.Ama dünn yaptığım testlerde kendi görüşüme göre çok kötü bir sonuç aldım ve cihazı yoran en ufak bir işlem bile yapmadım ayrıca parlaklık %50deydi bütün gereksiz uygulamaların hepsi derin uyku modunda yani boş boşuna şunları uyku moduna falan alın demeyin.Sizce bu sonuçlar nasıl? Sonuçların altına modları yazdım ona göre yorum yapabilirseniz sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ÖmerFaruk01,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

13 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Kötü, S20 cihazımda 8 saat alıyordum her koşulda geçen hafta, Bu hafta güneşli havaya çıktım, fotoğraflar çektim.
Sonuç ortada, indi 6 saate:(
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
120hzde mi kullanıyorsun ve güç tasarrufu açık mı harici olarak hangi ekran çözünürlüğünde kullandın?
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
60hz, güç tasarruf modu açık, FHD+ ekran.
120hz açınca felaket ekran süresi düşüyor.
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
Kanka ben de s20 kullanıyordum değişim yapıldı s20plusla o da bozuk çıktı yine s20plusla değişim yapıldı bunu ilk geldiği gün gönderdim servise çünkü ısınması falan da vardı servisle yarım saat telefonda görüştüm bir sorun yok dediler geri gönderdiler ama mesela s20 de bundan daha iyi ekran süresi alıyordum ayrıca normalde pubg oynayan biri değilim ama test için girdiğimde 45 dereceyi bile gördüm ekran kaydı da aldım.Bu arada mobil veri kullanımı değil mi senin sonuclarin yani devamlı açıktı internet
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Acaba bende servise gitsem benimde cihazımı S20 plus ile değişim yaparlarmı😃
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
Benim servis süreci epey sıkıntılı geçti birkaç arkadaşım vardı s20 kullanan onun telefonunu da plusla değiştirdiler.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Doğrudan mesaj ile detaylı anlatabilirmisin😀😀
Bende sizin yaptıklarinizi yapıp değişim sağlamaya çalışmak istiyorum.
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
Bugüne kadar aldığım en yüksek ekran süreleri 60hz hd+ güç tasarrufu açık %50 parlaklık full WiFi kullanımında ne diyorsun sen bu işe

Screenshot_20210515-170248_Gallery_42824.jpg

Screenshot_20210515-170324_Gallery_42825.jpg

Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Bugüne kadar S20 de aldığım en yiksek ekran suresi

Screenshot_20210502-233729_Device care.jpg

0 Likes