Greystorm
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar
Bu durumla alakalı önceden benzer bir post paylaştım fakat sıkıntılarıma hala çözüm olmadı zaten dertlerimi tam anlatamadım.Öncelikle telefondan memnun olmadığım için değil aksine samsung markasına yakışmayan problemler yaşadığım için ciddi manada üzgünüm.
1-Dokunmatik ekranın hassasiyetinde bir problem var.Aşağı kaydırırken bazen(özellikle bunu vurguluyorum) bazı noktalara kendiliğinden basıyor.
2-Bazen klavye ile yazı yazarken özellikle sağ alt köşe bölgelerde harflere basmama rağmen algılamıyor.Testlerde bir problem yok gözüküyor ama ben bunu belli aralıklarla yaşıyorum.
3-En sinir olduğum şey parmak izimi okumuyor.4-5 kere deniyorum ancak okuyor.Özellikle bu zamanlarda parmak izi ile açılmayınca deli oluyor insan.
Şimdi modların vereceği cevaplar için buraya denediklerimi yazayım
1-Ekranda koruyucu film , cam vs yok cıkardım hepsini şu an direkt ekranla temas ediyorum.
2-Members üzerinden test yaptım problem yok diyor ama ben bu durumu ara ara yaşıyorum zaten.Ayrıca parmak izi okuyucu ile alakalıda program sorun gösteriyor.
3-Önceden hata raporu.gönderdim fakat bi çözüm olmadı.
Bakın bu cihazlar artık öyle ucuz cihazlar değil.Lütfen yetkili arkadaşlar bunun bilinci ile yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 12:21 PM in
Galaxy S
Parmak izi okuyucu ile alakali members sorun gosteriyor demissin. Burda tek yapman gereken bence cihazi yedekleyip sıfırlaman olcaktir. Sorun devam ederse samsung yetkili servisinden destek almalisın.
4 Comments
Greystorm
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 07:29 AM in
Galaxy S
Bir ekleme daha yapayım navigasyon tuşlarını hareketlerle kullanırken mesela geri gitme hareketini (ekranı ortaya doğru çekme) yaparken orada bir tuş varsa ona basıyor telefon.Sağdan basıp çekmeye başlandığında bunu algılaması gerekmezmi ki diğer marka telefonlarda bu sorunu hiç yaşamadım.
EminTuğra44
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 08:59 AM in
Galaxy S
1. Telefonu yeniden başlattınız mı? 2. Ayarlara bakın navigasyon tuşları bölümünde hassasiyet bölüm var, bundan kaynaklı olabilir. 3. Parmak izinizi birkaç kez kaydedin daha hızlı kaydeder. 4. Sizde dokunma hassasiyeti diye bir şey var diye biliyorum olamayabilir ama varsa bakmanızı öneririm. 5. Klavye için 4. Numarada dediğim gibi varsa yapın veya klavye tuşlarını büyütün renklendirin öyle deneyin daha sonra eski haline getirin. Bunları denemeniz faydalı olabilir. Saten diğer arkadaşlarda size yardımcı olacaktır.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 10:36 AM in
Galaxy S
Garanti belgesi ile birlikte cihazın Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekiyor incelenmesi için
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 12:21 PM in
Galaxy S
Parmak izi okuyucu ile alakali members sorun gosteriyor demissin. Burda tek yapman gereken bence cihazi yedekleyip sıfırlaman olcaktir. Sorun devam ederse samsung yetkili servisinden destek almalisın.