- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-24-2020
04:04 PM
(Last edited
11-24-2020
04:10 PM
by
user0000011111
) in
Herkese merhaba
2 gün önce Samsung Hilltown -İzmir bayisinden değişim kampanyası ile Galaxy C5 Pro cihazımı verip S20 FE aldım. Tüm uygulamaları kapatmam, ekran hızını 60Hz'e çekmem, Always on Display ekranını devre dışı almam vb gibi akla gelen pil kullanımını azaltacak her şeyi yapmama rağmen, 4500 mAh 'lı S20FE bataryası 2600mAh bataryalı C5 Pro'dan çok daha hızlı tükeniyor!!
Eski ve sadık bir Samsung kullanıcısı olarak bu durum beni nerdeyse pişman etti bu cihazı aldığıma.
Samsung bu konuda bir şey yapmayacak mı? 4500 mAh ne işe yarıyor ki o zaman!?!
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- BATARYA PROBLEMİ
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2020 10:34 PM in
Galaxy SMerhaba AD35,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > İnteraktif kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Telefonun Şarjı %15'e kadar azalınca, Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;
• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2020 04:16 PM in
Galaxy SMerhaba
Mesajınız için teşekkürler. Bilinçli bir kullanıcıyım, buradaki yorumları da okudum, bataryanın çabuk bitmesi ile ilgili çok kişi yazmış aslında. Ben eski telefonumla kıyaslayınca bir anormallik **bleep** ettim. Sizin kadar kullanmış olsam ne olacaktı acaba?
Umarım burayı Samsung TR okuyor ve çözüm bulmaya çalışıyordur. Yoksa üzüleceğiz bu telefonu aldığımıza galiba. Tekrar teşekkürler...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2020 04:29 PM in
Galaxy SHata raporu yok ki :(( Performans problemi bu maalesef.
Sağolun yine de. Umarım bu probleme de SAMSUNG TR duyarlılık gösterir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2020 04:47 PM in
Galaxy STeşekkürler, deneyeceğim :)

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2020 10:34 PM in
Galaxy SMerhaba AD35,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > İnteraktif kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Telefonun Şarjı %15'e kadar azalınca, Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;
• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD