cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE One UI 4.0

(Topic created on: 01-06-2022 12:02 AM)
679 Views
VadimKM
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Android 12 güncellemesi ile beraber karşılaştığım ilk hata;

Instagramda kamerayı açtığımda görüntü canlı duruyor ancak fotoğraf çektiğim gibi görüntü soluklaşıyor.
Çekmeden önce sanki efekt uygulanıyor gibi.

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba VadimKM,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
20fe
Active Level 8
Galaxy S
Size android 12 geldi mi? Bana niye gelmedi
0 Likes
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Türkiye'ye daha gelmedi. Ben Rusya romu kurdum.
0 Likes
20fe
Active Level 8
Galaxy S
İnstagrama atılan fotoğrafların kalitesi düşüyor mu
0 Likes
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
%1 lik belki de çok daha az bir kayıp var.
Video kısmında ise ufak bir takılma söz konusu bu da yaklaşık 1 dk sonra ortadan kalkıyor ilginç bir şekilde. 🙂
0 Likes
20fe
Active Level 8
Galaxy S
İos ile karşılaştirdığımızda hala kötü denilebilir mi? Ve whatsapp, snapchat gibi uygulamalarda ön kamera hala çok yakın mı oluyor? Belki o kayıp dediklerinizde ilerideki güncellemelerde umarım iyileşir.
0 Likes
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
IOS hiçbir zaman kullanmadım o yüzden nasıl bir f ark olduğunu bilmiyorum ancak kamera önizlemesindeki görüntü ile paylaşılan görüntü arasında neredeyse hiçbir f ark yok. WhatsApp kamerasına gelince ön kamera ile işim olmadı hiç ancak WhatsApp kamerası ile telefonun stok kamerasını karşılaştırdım ve 2 görüntünün oranları aynıydı.
0 Likes
20fe
Active Level 8
Galaxy S
Anladım. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Artık android 12 bizim ülkemize gelse de kullanabilsek.
0 Likes
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Ne demek her zaman. 1-2 hafta içinde ülkemizde kullanıma sunulur.
Turansar00
Active Level 5
Galaxy S
Instagrama hikaye vs yüklerken hâla görüntü kaybı çok oluyormu iylişterme vs varmı yoksa aynımı yine