cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10plus adaptif parlaklik sorunu

(Topic created on: 11-11-2022 01:50 AM)
374 Views
Hüseyins10plus
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhabalar s10 plus cihazimin ekrani sürekli adaptif parlaklık modunda parlak kalıyor karanlık ortamda dahi parlaklık yarıdan aşağı inmiyor ayarlarda bulamadım varmi bunun bir ayarı güneşte sona geliyor fakat karanlıkta yarıdan assa inmiyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hüseyins10plus,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

6 Comments
Galaxy S
Bu şekilde kalıyor karanlık ortamda daha aşağı inmiyorScreenshot_20221111-014842_Chrome.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Parlaklığı fazla açmışsın
0 Likes
Galaxy S
Bey efendi zifiri karanlıkta ortada duruyor s7edge cihazımda dibe iniyordu şuan en karanlık ortamda dahi yarıdan aşağı inmiyor çok parlak oluyor ekran
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Aynı sorunu ben de yaşadım , sorun yazılımsal, rom atarsa düzelir
0 Likes
salihz
Expert Level 1
Galaxy S
Parlaklığı manuel şekilde istediğin bi kısma getir belki o şekil olur
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hüseyins10plus,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​