cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10 ve Note 10 Serisi Ekstra Karanlık Mod için Verilen Cevaplar

(Topic created on: 03-19-2022 08:40 PM)
1975 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung ekibi ,

Sizler bir kullanıcıyı niye anlamıyorsunuz 😔

Özelliği kullandım ,nasıl desteklemiyor yaptığınız saçma sapan açıklamalardan biraz lütfen utanın bu kadar yalan söylemek bir kullancıyı değer vermediğiniz çok belli oluyor .

image

image

image

Evet arkadaşlar samsung ekibine Göre S10 ve Note 10 Serisi ekstra karanlık modu desteklemiyor 😔

Gelin görün ki kullanıcı kandırmak ne kadar kolay samsung ekibi gözümden o kadar düştünüz ki biraz utanma olur kabullenir siz resmen yalan söylemekte ekip olarak 10 numara oldunuz 

Şu cevapları verirken bir kullanıcıya yalan söylemek ne kadar kolay sizin için ?

Sonunuz GOS gibi olucak özür dileyeceksiniz ....

Şu ekstra karanlık mod desteğini verin ,yalan söylemeyin artık 

Nasıl bir ekip olduğunuz? Her şeyi susturmaya yönelik çalışıyorsunuz 😔
59 Comments
Galaxy S
Sonuna kadar haklısın kardeşim ya çok haksızlık var ya😔😔
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Haklıyım ama Samsung Türkiye ekibi susuyor,Acaba şu öneriyi bir kere genel merkeze iletildi mi ?

Sözde iletiyoruz diyorlar ama yalan söyleyen ekibi nasıl güveneyim 😔
Galaxy S
Evet kardeşim ya bixby de de aynı sorun oldu kore formuna bir yazdık haberdar bile değiller 😊
Galaxy S
Aynen ya
Galaxy S
Alfa bi yazdı kore baktım sayfaya hiç haberdar değiller . Kaç kişi yazdık da anca iletildi her yere el attık yine hüsran yine hüsran kullanıcı 😔😔😔
Galaxy S
Kullanıcılar hep hüsranda zaten......
Galaxy S
Aynen ya madem bu kadar ücret ödüyoruz hakkımız olan da elimizden alınıyor .
Galaxy S
Ona kalırda a52s s10 ve note 10 dan kat kat düşük bi cihas ama destekliyor bu samsung zivanadan çıktı bu markayı hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum valla
YağmurS20FE
Active Level 8
Galaxy S
Böyle bir markanın böyle moderatörleri olmamalı☹