cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10+ güncelleme sonrası sürekli açılıp kapanıyor

(Topic created on: 02-09-2022 01:21 PM)
1733 Views
Furkan_D1
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba,

S10+ telefonum son güncelleme (2022 Şubat) sonrası 3 saatten bu yana sürekli kapanıp açılıyor. ilk açılışta şifre girme ekranı gelmeden tekrar samsung yazısı çıkıyor ve kapanıyor. 3 saatten bu yana sürekli kapanıp açılıyor ve telefon çok ısınmış durumda.  Ses azaltma + açma/kapama tuşuna eş zamanlı 10 sn'den fazla basılı tutmama rağmen, 3 saattir bu şekilde sürekli kapanıp açılıyor.

Aynı işlemleri şarj aleti takılı ve değilken ayrı ayrı denedim ama sonuç alamadım. 

Değerli desteklerinizi rica ederim.

Furkan 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Furkan_D1,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
Galaxy S
Hard reset değil soft reset yapmışsınız Telefonu yedeklerinizi alıp fabrika ayarlarına sıfırlayın ( ayarlar - genel yönetim- sıfırla- fabrika ayarlarına sıfırla) Düzelmezse buradan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderebilirsiniz
Furkan_D1
Beginner Level 2
Galaxy S

Merhaba,

Telefon tam olarak açılmadığı için (şifre girme ekranı hiç gelmeden tekrar kapanıp açılıyor) fabrika ayarlarına geri dön ya da Hata raoru almak gibi işlemler maalesef yapılamıyor .

Telefon açılmadığı için farklı bir çözüm olabilir mi?

Teşekkürler

Galaxy S
Ben tam açılmadığını atlamışım Telefon sürümü Android 11 ve üstüyse Hard reset için bilgisayara bağlamak gerekir - Mümkünse şarjını bitirip - usbyle pcye bağlayarak deneyin Olmazsa en yakın Samsung yetkili servisine götürün
Galaxy S
Bu soft bricke benziyor abi..
Galaxy S
Evet açılış ekranında takılı kalıyor hard resetle açılmazsa serviste yeni yazılım yüklenmesi gerek
Galaxy S
Sanırsam yeni sürüme geçiş esnasında ufak tefek problemler olmuş ve cihaz soft brick olmuş.. Ben bundan şüphelendim.

Katılıyorum sana.
Galaxy S
Evet güncelleme de kasmış bende sana katılıyorum
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Furkan_D1,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD