cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10 Portre modu

(Topic created on: 01-13-2020 07:43 PM)
363 Views
Istanbul85
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Merhabalar; yeni s10 aldım ancak istediğim görüntüyü elde edemiyorum. Fotoda bebeğim ön planda arkasi flu olsun istiyorum ama olmuyor. Sanirim sadece canlı modda çok fazla olmasa da digerlerine gore iyi🙄 lütfen kullanan varsa yardımcı olsun. Cok büyük hayal kırıklığı yasıyorum 😔

image

Boyle bir görüntü yakalandı istiyorjm
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Istanbul85,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm.  Bu özellik kullanılırken fotoğrafı çekilecek kişi ya da nesnelerin kamera lensinden yaklaşık 1 ~ 1,5 m ötede konumlandırılması önerilir. Üzerine odaklanmak istediğiniz nesneyi veya kişiyi cihaza yakın konumlandırın. Ayrıca bu özelliği yeterli ışığın olduğu alanlarda kullanın.

Canlı odak bir fotoğraf çekmek için;

1. Uygulamalar listesinden, Kamera seçeneğine dokunun.

2. Önizleme ekranında Canlı odak özelliğini kullanmak için CANLI ODAK bölümüne dokunun.

3. Arka plan bulanıklığı ayar çubuğunu sola doğru çekerek belirli bir nesne üzerine odaklanın ya da sağa çekerek bulanıklık efektinin seviyesini ayarlayın.

4.Fotoğraf çekmek üzere Kamera simgesine dokunun.

Dilerseniz Live Focus (Canlı Odak) özelliği kullanılarak çekilmiş bir fotoğrafın arka plan bulanıklık efekti seviyesini Galeride düzenleyebilirsiniz.

• Canlı Odak özelliği kullanılarak çekilmiş bir fotoğraf seçin ve arka plan bulanıklık efektini Ayarla bölümüne dokunun.
  • Bulanıklık efektinin seviyesini ayarlamak için arka plan bulanıklık efektinin ayarlama çubuğunu sola ya da sağa sürükleyin, ardından fotoğrafı kaydetmek için Kaydet simgesine dokunmanız yeterlidir.

Teşekkürler.
MOD ​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
ErenA
Active Level 6
Galaxy S
canlı odakta belirli bir miktar uzaklıkta olmak gereklidir. Yeterli uzakta olunduğunda canlı odak hazır uyarısı verdiğinde fotoğraflar odaklı şekilde olur. Ayrıca odağı arttırmakta mümkün. Arka plan bulanıklığını canlı odak hazır dediğinde alt panelden ayarlayabilirsiniz.
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Istanbul85,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm.  Bu özellik kullanılırken fotoğrafı çekilecek kişi ya da nesnelerin kamera lensinden yaklaşık 1 ~ 1,5 m ötede konumlandırılması önerilir. Üzerine odaklanmak istediğiniz nesneyi veya kişiyi cihaza yakın konumlandırın. Ayrıca bu özelliği yeterli ışığın olduğu alanlarda kullanın.

Canlı odak bir fotoğraf çekmek için;

1. Uygulamalar listesinden, Kamera seçeneğine dokunun.

2. Önizleme ekranında Canlı odak özelliğini kullanmak için CANLI ODAK bölümüne dokunun.

3. Arka plan bulanıklığı ayar çubuğunu sola doğru çekerek belirli bir nesne üzerine odaklanın ya da sağa çekerek bulanıklık efektinin seviyesini ayarlayın.

4.Fotoğraf çekmek üzere Kamera simgesine dokunun.

Dilerseniz Live Focus (Canlı Odak) özelliği kullanılarak çekilmiş bir fotoğrafın arka plan bulanıklık efekti seviyesini Galeride düzenleyebilirsiniz.

• Canlı Odak özelliği kullanılarak çekilmiş bir fotoğraf seçin ve arka plan bulanıklık efektini Ayarla bölümüne dokunun.
  • Bulanıklık efektinin seviyesini ayarlamak için arka plan bulanıklık efektinin ayarlama çubuğunu sola ya da sağa sürükleyin, ardından fotoğrafı kaydetmek için Kaydet simgesine dokunmanız yeterlidir.

Teşekkürler.
MOD ​

0 Likes