Original topic:

S10 Lite One UI 2.5

(Topic created on: 09-18-2020 08:16 PM)
444 Views
oquzhan
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bu güncellemeyi alanlar, telefondaki izlenimini iletebilir mi? Hız ve batarya konusunda ne gibi değişimler var. 

Açıkçası ben hız yönünden memnunum ama batarya konusunda saat 18:00 i göremiyorum. 
9 Comments
Atakımı
Active Level 4
Galaxy S
samsung a50 alacak güncelleme ve nezaman gelecdk
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim A50 bu sürümü alacak Muhtemelen Ekim ayında testlere başlanılır ve Kasım ayında cihazın da kullanırsın Bu arada belirttiğim tarihler tahmini Muhtemelen bu tarihleri yakın bir zamanda güncelleme gelir kesin bir bilgi değildir
slite35
Active Level 7
Galaxy S
S20 ultra haricinde diğerler modellerinden daha hızlı olan bir cihazı yarı yarıya yavaşlatmışlar samsunga hiç yakışmadı iphone'a laf söylüyorduk yeni model çıktığında eski modeli yavaşlatıyorlar diye samsungta yapmaya başlamış bizzat bir tane arkadaşla test ettik. Bataryaya gelecek olursam büyük ihtimal android 10 kaynaklı diye düşünüyorum telefon bir gün 12 saat görüyor ertesi gün 10 saati zor görüyor (hep aynı şekilde kullanıyorum) bidahaki gün 8 saat görüyor tasarruf modunu kapatıyorum 9 saat görüyorum. Tasarruf modu çok değişik ne yapacağını kestiremiyorum.
slite35
Active Level 7
Galaxy S
Ekran süreni grafiği ile birlikte atar mısın bana
oquzhan
Active Level 2
Galaxy S
slite35
Active Level 7
Galaxy S
Tasarruf modunda değil mi cihaz eğer tasarruf modunda ise seninki daha beter ben az 8 saat görüyorum
0 Likes
oquzhan
Active Level 2
Galaxy S
tasarruf modu kullanmıyorum. ama 4.500 mah bataryadan daha fazlasını beklerdim. özellikle arkadaşım realmi i 6 aldı. 2.5 gün gidiyor şarjı. esime de o telefonu alacağım. Samsung batarya yönetimi konusunda sıkıntılı. Sorun Android de değil Samsungun ara yüzünde
0 Likes
slite35
Active Level 7
Galaxy S
Evet size katılıyorum realme oppo gibi markalara güvenmiyordum ama bir sonraki cihazımı alana kadar türkiyeye ofislerini ve mağazalarını açarlarsa kesinlikle bu markaları samsungtan bir adım önde tutacağım
0 Likes
Birazmavi
Active Level 6
Galaxy S
ben hız ve batarya konusunda da ilk günkü gibi hala memnunum ara ara oyun oynayan biriyim ve tasarruf modu açık aşırı ışık zaten gözlerimi yoruyor oyuzden tasarruf modunu kullanıyorum ama yinede en fazla 7 saat ekran suresi alıyorum yani bu sayilara bukadar takılmamak gerekir bence günlük kullanıma gore süre degisir bence ve ayrica ben 1 gun icinde bitiremiyorum şarjını.
0 Likes