cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10 Kullanıcılarınına

(Topic created on: 05-01-2021 11:24 PM)
276 Views
ferhat73
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar  Merhaba   S10 Kullanıyorum  da Bazen Uygulamalarda  Sıkıntı  Oluyor Sizde de Böylemi Mesela  bundan  bir kaç gün  önce  İnstagram Gitmiyordu  Sizde Böyle  bi durum varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler 

7 Comments
atakanka
Active Level 8
Galaxy S
Bende böyle bir sorun yok Çok sıklıkla oluyorsa uygulamayi sil yükle yapabilirsininiz
0 Likes
ferhat73
Active Level 7
Galaxy S
Kardeşim Yaptım Bazen Gene Oluyor ama Şu Rem Konusu Beni Bittirdi ya 5 Oluyor 5.5 Oluyor
0 Likes
atakanka
Active Level 8
Galaxy S
Bende de 5 oluyor ama uzun bir süre optimize etmezsem oluyor genelde 3.8 4.2 civarinda oluyo ram kullanımı yeniden başlatırsan azalır ram kullanımı
0 Likes
ferhat73
Active Level 7
Galaxy S
İyide Kardeşim sürekli Başlat Yaparsak telefon bozulur 😂 Bence Vakti Geldi iphone Geçmek Çünkü Sorunları Bitmiyor iphone böyle bi Durum Yok En Azından Adamlar Güncelleme yaparken tek seferde Gönderiyorlar bu bile **bleep** Be Kardeşim
0 Likes
atakanka
Active Level 8
Galaxy S
Tabi iphone un samsungtan çok fazla + yönü var ancak fiyatlari çok pahali o fiyatlari iphone ye vermek yerine samsung almak daha mantıklı samsungu ne kadar eleştirsekde androidde en hızlı güncelleme veren marka biz türkiyede olduğumuz için bize böyle geliyor yeniden başlatmaya gelirse ben günde 1 kere yeniden başlatıyorum hem rami kontrol altina almak için geliştirici seçeneklerinde calisan hizmetler bölümü var orda rami neyin kullandiğini görebilirsin mesela edge panelinin çok kullandiğini gördüm ve edge paneli kullanmiyorum artık
0 Likes
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Hayır bende de böyle bir sorun olmuyor.
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Uygulamalar güncelse ayarlar-uygulamalardan sorunlu uygulamayı bul. Sonra depolama-veriyi sil yap. Uygulama verilerini yedekle ama bunu yapmadan önce. Durum devam ederse samsung members içinden hata raporu gönderirsin.
0 Likes