cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S Pen Bağlantı Sorunu

(Topic created on: 05-30-2024 09:47 PM)
704 Views
asalxn
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba. S23 Ultra kullanıcısıyım. Başlıkta da yazdığım gibi yaklaşık 3 gündür S Pen telefona bağlanmıyor. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. Daha önce de bir iki kere böyle olmuştu ama birkaç saat sonra kendiliğinden düzelmişti fakat bu sefer düzelmedi. Nasıl düzeltileceğini nasıl tekrar bağlanacağını gören duyan bilen yok mudur arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum. Yetkililere burdan sesleniyorum, gaybolmayan sakız.. Pardon bağlantısı gopmayan s Pen istiyoruz. Yeter yaw... 
6 Comments
Galaxy S
Selam bu ayar kapalı mı ?1717096656283.jpg
asalxn
Active Level 1
Galaxy S
Selam. O ayarı Kapalı da denedim, açık da denedim (her seferinde telefonu da kapatıp açtım) , hiçbir işe yaramadı. Netten de çözümlerine baktım hepsini denedim olmadı.
0 Likes
Galaxy S
Allah Allah tuhaf. Ben ayarı kapalı kullanıyorum s peni çıkarır çıkarmaz bağlanıyor. Acaba dedim uzun süre bağlantı sürekli açık kalınca mı sorun oluyor
asalxn
Active Level 1
Galaxy S
Açıkçası bilemiyorum. Yarın bu konu hakkında teknik destek talep edeceğim. S Pen **bleep** kullandığım ve bu sebepten s23ultra aldıran bir aygıt benim için.
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba asalxn,

Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > S Pen > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Sorunun devam etmesi halinde, işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Sorun devam etmesi halinde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine ve yedekleme işlemlerinin görselli anlatımına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Teşekkürler.
MOD

asalxn
Active Level 1
Galaxy S
Merhaba Eflatun,
Bahsettiğiniz s Pen > depolama > veriyi sil kısmına telefonumda ulaşamıyorum, böyle bir uygulamayı telefonun hiçbir yerinde bulamadım. Ekran görüntülerini ekledim. Güncellemeden sonra bu yol ve/veya uygulama adı değişmiş olabilir mi acaba? 1717175140346.jpg1717175140376.jpg