Original topic:

S O R U ?

(Topic created on: 03-27-2024 03:54 PM)
234 Views
CGRZBN
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Keşke almasaydım dediğiniz pişman olduğunuz bir cihaz var mıydı? Neden?

Benim; S6 Edge. Aşırı ısınıyodu, batarya performansı hiç mutlu etmiyordu, eğimli ekran aslında kullanışlı değildi. 2 sene içinde de kendi kendine iç ekranı yandı ve çöp oldu..

50 Comments
Ali_A12s_User
Active Level 4
Galaxy S
J6+
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Özellikle pili çok üzdü dimi
Ali_A12s_User
Active Level 4
Galaxy S
Evet pili 4 saatte dolmasını geçtim bı o kadarda hızlı gidiyordu bide en kötü tarafı j6 plusın işlemcisinin düz j6 dan daha kötü olmasıydı hiçbir şey yapmama rağmen ısınan performansın p seni alamadığım berbat bir snapdragon işlemciydi ondan sonra a12 ye geçtim 2 yıldır kullanıyorum ne batarya nede ısınma problemim var Exynos 850 ile şükür kavuşturana
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Umarım bundan sonra da kullandığın her cihazı sorunsuz kullanmaya devam edersin
Ali_A12s_User
Active Level 4
Galaxy S
Dediğim gibi memnumum pil problemim yok işlemcide bir ısınma sorunu yok (ağır oyunlar hariç)donanımsal olarakda bir sorunum yok ghost touch problemimde yok şimdilik memnumum teşekkürler
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Daha hiç keşke almasaydım dediğim cihazım olmadı (belki a20 ama onu da ben almadım zaten hediye gelmişti 😅)
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Umarım hiç olmazda 😊
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
İnşallah hocam 😃
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Pişmanlığım ilk akıllı telefonum oldu eskiden küçük telefon seviyordum a8 2018 aldım daha büyüğü plus olan vardı istemedim ve aynı fiyatlara a9 2018 vardı almadım keşke a9 2018 veya a8 2018 plus alsaydım derdim eskiden onlar daha iyiydi ama kalbim a8 2018'e tutulmuştu aldıktan sonraki seneler biraz pişman oldum ama tabi iş işten geçmişti 😅
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Aldığın cihaz üzdüğü için değil de almadığında aklın kaldığı için pişman olmuşsun 😅