cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S BEAM GERİ GELSİN 😂

(Topic created on: a month ago)
189 Views
1YUNUSQ
Active Level 4
Options
Galaxy S

SAMSUNG BU ÖZELLİĞİNİ GERİ GETİRSE GÜZEL OLURDU😂. VİDEODAKİ TELEFON SAMSUNG GALAXY S 3 
12 Comments
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Tam da yorumumum üstüne :) cidden böyle bir özellik neden yok anlamıyorum tam samsungun yapacağı bir özellikti
0 Likes
1YUNUSQ
Active Level 4
Galaxy S
Zamanında yapmışlar ama devamı gelmemiş maalesef devamı gelseydi belkide daha iyi yerlere gelebilirdi bu özellik ile
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Birisine numara verirken dokundur resim atarken dokundur güzel bir özellik apple ı tebrik etmek lazım güzel bir özellik ama kullanan yok denecek az büyük ihtimal ama keske hâlâ samsungda olsaydı çok kullanıcağım bişey olurdu
0 Likes
GRKN17
Expert Level 3
Galaxy S
O seneler de Samsung kendi işletim sistemi kullanıyordu ve çok güzel özellikler ekleme şansı vardı ne zaman Android ile entegre çalışmaya başladı çoğu güzel ve kullanışlı özellikler Android sistem ile entegre olamadığı için kaldırılmıştır diye düşünüyorum ve gelme şansı bir milyon da bir bile değil geri gelme ihtimali
1YUNUSQ
Active Level 4
Galaxy S
Samsung un bilmefiğimiz bir sürü özelliği vardır belkide
GRKN17
Expert Level 3
Galaxy S
Google bağımlı hale geldiysen emek verip geliştirdiğin uygulamayı bile kullanmana izin vermez ise kaldırmak zorunda kalırsın buda öyle bişi dir benim kanaatim o yönde
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Nfc üzerinden çalıştığından dolayı yazılımsal sorunlar açıklar yaratmış
0 Likes
GRKN17
Expert Level 3
Galaxy S
Muhtemelen öyle bir sorunlar ortaya çıkmıştır yoksa o özellik çok başarılı bir özelliktir kaldırılmazdı yoksa
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Android beam kaldırıldığı için kaldırılmış olabilir s-beam yolsa kesinlikle çok iyiydi geleceği vardı. Muhtemelen google tahammül edemeyip kaldırdı ayrıca samsung tarafında da sıkıntılar vardı s beamla ilgili. 1732249274995.jpg
0 Likes